23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Syv SENNEBOGEN materialehåndteringsmaskiner arbejder hos Piessens Materieel NV i Holland

Medio 2013 har det hollandske selskab indkøbt en ny SENNEBOGEN 850 til sin skrotplads – den nye SENNEBOGEN 850 skal primært laste skibe samt fodre metalkværnen.

Det hollandske selskab har håndteret metal og skrot igennem tre generationer, og lige så længe har det familieejede selskab haft SENNEBOGEN materialehåndteringsmaskiner til at udføre arbejdet. I alt syv maskiner arbejder i øjeblikket på en storstilet bilkirkegård og håndtere omkring 4000 tons skrot per uge.

Den nye SENNEBOGEN 850 er udstyret med en kraftfuld 268 kW Cummins dieselmotor og bevæger ubesværet den 1500 ltr. store bulkgrab.

Piessens Materiell NV har altid gjort brug af SENNEBOGENs brede produktsortiment – fra den mobile 825M, som især bruges til sortering af opgaverne op til de store 840 og 850 som bruges til lastning. I den daglige drift indgår også den elektriske drevet 835E med skinnekørende undervogn, som fodre metalkværnen. Fordelene ved denne elektriske maskine er indlysende – og at arbejdet ikke skal stoppes for at tanke maskinen er blot én af dem.

Føreren af den nye SENNEBOGEN 850 har et perfekt overblik og udsyn over arbejdet fra den ergonomiske MaxCab kabine – især når arbejdet består i at stable materialer op til store højder, er det ideelt at MaxCab kabinen kan hæves op til en højde af 6.80 m. Rækkevidden er på 19.0 m. Selvom der arbejdes i højden er det nemt at udføre den daglige service på maskinen. Alle service- og vedligeholdelsespunkter er centralt tilgængelige så den daglige service kan nemt og hurtigt udføres fra jorden.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047