23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SENNEBOGEN 860E – højt til vejrs

Den familieejede virksomhed, Bandinelli SpA i Lombardiet , Italien, driver to ultramoderne skrotpladser - en ny SENNEBOGEN 860 dominerer pladsen i en højde på 8 meter.

Bandinelli SpA driver en af de største og mest moderne skrotpladser i det nordlige Italien – skrotpladsen har et areal på 40.000 kvadratmeter. Siden 1945 har familievirksomheden specialiseret sig i genbrug af skrot og gamle køretøjer.

Siden 2012 har virksomheden brugt en SENNEBOGEN 860 til at opklippe 2000 t skrot med saks . Udstyret med en kraftfuld 250 kW elmotor, fungerer maskinen ikke kun med ekstrem energieffektivitet, men også uden emissioner og uden at skulle tanke op. Strøm leveres direkte via den specielle portal undervogn. Med en rækkevidde på 21 m, servicerer SENNEBOGEN 860 også sorterings- og ladestationer. Yderligere bruges en SENNEBOGEN 835 M som mobil maskine.

Den særlige udfordring var at samle styringen af materialehåndteringsmaskinen og skrotsaksen. Begge kan betjenes og overvåges af en person. Til dette blev SENNEBOGEN 860 monteret på en stiv 4-punkts portal undervogn i en højde på 8 meter. Således at materialehåndteringsmaskinen sidder direkte over saksens cylinder. Herved har føreren ikke kun uhindret udsigt over skrotsaksen men også et ideelt overblik og bevægelsesfrihed over hele systemet. Fra den rummelige PortCab kabine har føreren altid frit udsyn til saksen og kan overvåge hele sit arbejdsområde. Udstyret med skudsikre vinduer og et rækværk hele vejen rundt, opfylder SENNEBOGEN 860 selv de mest strenge sikkerhedskrav.

Den overordnede styring af systemet foregår fra førerhuset af kranføreren. At kranen og udstyr kan betjenes af én person sparer personale og garanterer effektive arbejdsprocesser.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047