23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ARDELT

Fremover kan UN Mobilkraner tilbyde vores kunder adgang til ARDELT´s imponerende produktprogram, som blandt andet omfatter store hydrauliske havnekraner, containerkraner og wirekraner. Kranerne kan leveres både som mobile og som skinnekørende.

ARDELT har mere end 100 års erfaring i kranbranchen og flere end 4.700 referencer og er kendt for at producere robuste kraner med stor løftekapacitet til havne og skibsværfter verden over. Hos UN Mobilkraner har vi længe følt et behov i markedet for større kraner og med ARDELT´s produktprogram, kan vi nu imødekomme ønskerne om et bredere sortiment med øget løftekapacitet og rækkeevne.

Kontakten til ARDELT kom i stand via SENNEBOGEN, da de to familieejede firmaer indledte et samarbejde på de hydrauliske "PELIKAN kraner. Dette samarbejde består i at SENNEBOGEN bygger og leverer al hydraulikken til kranen og ARDELT bygger resten. Desuden supplerer de to firmaers produktprogrammer på bedste vis hinanden - så hvis SENNEBOGEN´s hydrauliske mobilkran ikke har den ønskede løftekapaictet og rækkevidde til jeres behov, ja så kan vi nu finde den helt rigtige løsning i ARDELT´s produktprogram.

Flere ARDELT kraner arbejder allerede i Danmark og kan blandt andet ses på Aarhus Havn, Odense Havn Lindø Terminalen og hos DONG Energy.

Du kan hente produktbrochurer på alle ARDELT´s kraner her på vores hjemmeside.

Nye grabbe med to års garanti

Vi er også meget glade for at kunne fortælle at vi har fået forhandlingen af CFS´ håndteringsgrabbe i både Danmark og Sverige.

Der er tale om et bredt sortiment som dækker både hydrauliske sortérgrabbe til recycling og skrotmarkedet samt større elektrograbbe til lastning og losning i havne.

CFS´ håndteringsgrabbe er produceret i Italien og leveres alle med hele to års garanti på materialefejl.

Vi ser frem til at introducere ARDELT´s kransortiment og CFS´ håndteringsgrabbe til vores kunder.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046