23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hos Eico har vi længe arbejdet med en super spændende introduktion.

Det hele er ikke i faste rammer endnu, men det nærmer sig. Så meget, at vi godt tør løfte sløret for vores nye Küppersbusch kollektion som lanceres primo november 2013.

Eico får et enestående hvidevaresortiment, og du kan smugkigge nogle af de fantastisk flotte produkter.

Küppersbusch er et high-end kvalitetes hvidevaremærke fra tysk producent og der er rigtig meget godt at fortælle.

Godt design er en forudsætning for god stil.
Med tid og erfaring påvirkes stil og smag, som bliver personlig og individuel. Küppersbusch giver individuelle muligheder indenfor fornemt design med moderne elegance og maksimal kvalitet. Küppersbusch produkterne er vinder af mange designpriser.

Küppersbusch Individual: Et væld af muligheder.
Alle personer har forskellige præferencer. Det nye Küpperbusch Individual koncept betyder, at hvidevarerne kan tilpasses så de matcher disse personlige præferencer.

De fleste frontpaneler tilbydes i både sort og hvid. Elementerne kan fås i enten Stainless Steel, Gold, Silver Chrome, Black Chrome eller Black Velvet. Der er adskilige variationer til at skabe din egen individuelle stil og til at give dit køkken en unik udstråling.

Küppersbusch HIGH-Q
”Gør det bedste endnu bedre”. I dag anvendes udtrykket ”High-Q” for denne Küpperbusch regel.

Uanset om det drejer sig om madlavning, nedkøling eller rengøring garanterer de intelligente, tekniske løsninger et bedre resultat, bedre energimæssig ydeevne og generelt større tilfredshed. Og du kan forvente meget, meget mere.

Det markedstilpassede Küppersbusch Nordic sortiment består af ikke færre end 150 forskellige produkter plus tilbehørspakker hertil. Hermed dækkes stort set alt som måtte efterspørges indenfor multifunktionsovn, dampovn, mikroovn, indbygningskaffemaskine, indbygnings TV, varmeskuffe, kogeplade, køl/frys, opvaskemaskine og naturligvis, for de som ønsker at gøre linien helt komplet, tilbydes et bredt sortiment af Küppersbusch emhætter.

Tidspunktet er det helt rigtige for at introducere Küppersbusch og imødekomme den efterspørgsel, der har været på et konkurrencedygtigt alternativ til de hvidevareproducenter som i dag er på markedet.

Vil du høre mere?

Klik her ...

Eico A/S
Østergade 118
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11123244

Kontaktperson

AAN
Anette Aarup Nielsen
Marketingansvarlig
aa@eico.dk

Send til en kollega

0.047