23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vandkøling af RMX-refeeder

Vandbesparende spiralkøler giver jævn materialeindføring

RMX-serien af refeeders fra tyske Process Control er en del af et komplet automatisk asr®-genbrugssystem til affaldsplast, som genanvender fluff (afskårne kanter eller stykker) fra folie-produktion.

Til refeederne i RMX-serien tilbyder vi nu et vandkølesystem til koniske dobbeltsnekkeekstrudere. Kølesystemet, der er nødvendigt for at garantere en jævn materialeindføring i ekstruderen, er en vandbesparende spiralkøler som monteres i refeederens adapterstykke. Vandforbruget er under 10 dm³/min.

Koniske dobbeltsnekkeekstrudere anvendes til PVC-produktion, fx til fremstilling af nye vindues-profiler eller lignende produkter. Ofte bruges de også i PVC-genbrugsanlæg til at producere granu-later til forskellige profiler, rør eller plademateriale. Refeedere kan genanvende formalet PVC, PVC-pulver eller PVC-fluff fra folieproduktion.
Det oftest anvendte granulatkammer kan også arbejde med genformalet hårdt PVC-materiale så længe partikelstørrelsen ikke er for stor.

RMX-serien er specielt konstrueret til brug med Gravitrol® ekstruderingskontrolsystem. Den
kompakte størrelse gør også RMX-serien egnet til anvendelse på steder med lavt til loftet uden at man må give afkald på den ydeevne der har gjort asr®-refeedere så populære i forbindelse med folieproduktion.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094