23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste udkald: Studietur til nyt kontor- og domicilbyggeri i København

Få en unik chance for at se helt nye kontorbyggerier i København og omegn: Industriens Hus, FN-Byen, Siemens' nye domicil, og Retten på Frederiksberg.

På denne eksklusive Nohr-Con studietur skal vi se:

- Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København
- FN-Byen på Marmormolen
- Siemens' nye domicil i Ballerup
- Retten på Frederiksberg

Kontormarkedet er ved at komme i omdrejninger igen, og mange spændende kontorlokaler og domicilbyggerier er åbnet i Storkøbenhavn det seneste år, og nye måder at tænke indretning og bæredygtighed, fleksibilitet, akustik og international atmosfære er nogle af nøgleordene i tidens kontorbyggeri.

På studieturen får du en enestående mulighed for at se nogle af de mest spændende kontorbyggerier, som er åbnet i København og omegn. Arkitekter og brugere viser rundt i de nye kontorbygninger og fortæller om visioner, konkrete udfordringer og erfaringer.

Over en kop morgenkaffe får du mulighed for at høre en af landets førende forskere fortælle om trends og tendenser i kontorindretning og på arbejdsmarkedet - og om de udfordringer, der følger med valg af en virksomheds kontorer nu og i fremtiden. Derefter kører vi ud og ser på Københavnsområdets nye domiciler og kontorbyggerier.

Læs mere om studieturen på Nohr-Con's hjemmeside her

OBS: Der er et begrænset antal pladser til studieturen.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.079