23948sdkhjf
Del siden
Annonce

In-line afelektrificeringsapparat til asr®-anlæg

Effektiv eliminering af elektrostatisk spænding

PVC-fluff kan indeholde en meget stor mængde elektrostatisk spænding. Dette kan skyldes produktionsmetoden, fx i forbindelse med produktion af tape. Tapen forlænges ved hjælp af en stretch-funktion som normalt udføres af roterende strammere der via friktion introducerer en stor mængde elektrostatisk spænding. Men det samme problem kan opstå ved belægningsprocesser hvor der ofte bruges et specifikt MFI-plastmateriale for at opnå den korrekte smelte-flydeevne. Endelig kan det skyldes at produktionshastigheden øges med det resultat at den elektrostatiske spænding stiger i takt med hastigheden.

Strenometer er således glade for at kunne introducere Process Controls nyudviklede in-line afelektrificeringsapparat til asr®-anlæg.

Apparatet installeres nemt ved hjælp af 2 små spændebånd på transportbåndet lige foran RMX-refeederens centrifugaludskiller hvor fluffet kommer ud. Det er ikke nødvendigt at foretage justeringer efter installeringen.

Afelektrificeringsapparatet fungerer ved at det blæser luft gennem en indbygget luftdyse. Dysens runde form afgiver præcis den rette luftmængde så man opnår den mest effektive afelektrificering med en lille blæser. Når der arbejdes i døgndrift, er dette væsentligt billigere end at bruge trykluft.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046