23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad køber dine kunder hos dig? Langsigtede løsninger eller lavprisprodukter nu og her?

Hos Cad-Q får du en fordelsaftale, som tilgodeser dine behov for udvikling - i det tempo, som jeres virksomhed har brug for. Tal forretning med Cad-Q og opnå langsigtede fordele.

Markedet er gennemsyret af rabatter, og nettopriser. Det er skruen uden ende, og det kan gå ud over kvaliteten i de produkter, og ydelser, der forhandles. Lave priser og lave lønninger. Og lav købekraft. Worst case scenario er forhandlere der drejer nøglen, til stor ulempe for de kunder vedkommende måtte have.

Langtidsinvestering – en fordelsaftale hos Cad-Q med et ROI, du vil kunne glæde ledelsen og bestyrelsen med!
Hos Cad-Q har vi en anden politik. Vi ønsker at vores kunders kunder skal have det ypperste. Derfor er det vigtigt for os, at vores kunder, som typisk er udviklings- og konstruktionsafdelinger i industri, bygge - og arkitektfirmaer, kan deres kram og har de rette værktøjer som fungerer. Det er fx PLM software, der udviklet og tilpasset netop disse virksomheders behov. For at levere denne slags high-end løsninger, har vores dygtige konsulenter brugt en masse udviklingstid, som gør at det vi leverer, er kvalitet, der holder hele vejen og i flere år frem.

At implementere et IT eller CAD system er en investering i fremtiden. Et samarbejde mellem Cad-Q og vores kunder beror på, at man fra begge sider viser et commitment på fx en flerårig aftale. Når der er forretning i aftalen for alle parter, forhandler vi os naturligvis frem til en fordelsaftale. Fordelen er klar hos dig som kunde.

Du får – hvis du ønsker det - en betroet konsulent, som kommer til at følge dig tæt gennem behovsafdækning, implementering, tilpassede systemer, vedligehold, uddannelse, support – hele processen. Efter kort tid vil din investering have tjent sig hjem igen flere gange og I vil være en velsmurt og konkurrencedygtig organisation.

Nordisk samarbejde – mange og nye muligheder for optimering hos mindre og store virksomheder
Med Cad-Q får du også en samarbejdspartner med en organisation, der er gearet til at supportere både små og især store virksomheder. Vores samarbejde med vores nordiske kolleger i Cad-Q giver os mulighed for at tilbyde store virksomheder nogen helt andre, gennemprøvede og bedre løsninger. Samtidig kender vi – qua vores fortid - markedet for de små og mellemstore virksomheder i det danske marked.

Derfor har vi en forretningsforståelse, der gør, at vi kan rådgive både dig som har én licens og jer, der har 50 licenser - på lige fod.
Al forretning starter med en god dialog. Lad os tale sammen og finde den rigtige løsning for netop din virksomhed.
Klik her, hvis du ønsker at skrive en mail til os, så vi kan ringe dig op - eller ring på 70 10 71 10

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.047