23948sdkhjf
Del siden
Annonce

d line har fået en ny og forbedret hjemmeside

Vi har længe ønsket at skabe en enkel og brugervenlig hjemmeside med fokus på netop det vores brugere kommer for at se - nemlig vores produkter.

Vi føler vi har fået en hjemmside som fuldt ud lever op til nutidens krav og behov og som vil være en gevinst for de mange specifikationsansvarlige som dagligt benytter den.

Siderne er enkle og uden for meget fyld for at undgå at skabe forvirring og for at bibeholde en lethed i designet. Blandt de mange forbedringer, har vi blandt andet skabt en komplet produkt sektion med alt hvad du behøver af information om hvert enkelt produkt. I dette afsnit har man også mulighed for at udskrive de oplysninger man har brug for - enten som et særskilt dokument eller som en komplet specifikation.

Vi har tilføjet en ny Product Finder som gør det enkelt og hurtigt at navigere i vore mange produkter. Vores Product Finder kan gennemsøge hele produkt afsnittet for både tekst og varenumre i løbet af sekunder, hvilket uden tvivl være en stor hjælp for dem, som bruger vores hjemmeside i det daglige arbejde.

Vi har skabt en d line Toolbox , hvor der kan hentes inspiration til jeres næste projekt eller man kan bruge de nye 3d skabte miljøer til en komplet specifikation. Vores Toolbox vil blive opdateret med nye miljøer og initiativer reglmæssigt, og vil derfor være et simpelt værktøj til forhåbentligt at visualisere jeres idé.

Vi har også opdateret og forbedret oplevelsen af de mange fantastiske referenceprojekter vi hos d line har haft fornøjelsen af at levere produkter til - og som noget nyt vil man nu også kunne se, hvilke produkter vi har leveret til hver enkelt reference.

Kort sagt - vi er meget begejstrede for vores nye hjemmeside, og vi håber I vil besøge hjemmesiden og prøve de nye funktioner på www.dline.com og blive lige så begejstret.

Vores nye d line vindue til verden er opstået gennem en konstruktiv dialog med vores brugere. Vi er forpligtet til at forbedre d line oplevelsen hele tiden, og arbejdet med hjemmesiden ligger aldrig stille. Den engelske udgave er nu en realitet og den danske udgave er lige på trapperne.

Skulle du have kommentarer eller eventuelle forslag til hjemmesiden vil vores marketingafdeling meget gerne høre fra dig. Du kan udfylde formularen her.
eller gå ind under Contact us på hjemmesiden.

D Line A/S
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32948367

Send til en kollega

0.031