23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor interesse for Futura+i på Building Green 2013

Besøgstallet var allerede rekordhøjt på 1. dagen for Building Green messen i Forum, og mange lagde vejen forbi Idealcombi's stand for at se den nye Futura+i

Der var stor interesse for den nye indadgående vinduesserie Futura+i fra Idealcombi fra Building Green slog dørene op. Salgschef Bo Larsen var efter den første dag på messen rigtig godt tilfreds med det overordnede besøgstal, der siden sidste år på første dag er øget med 30% og med gæsterne på Idealcombi's egen stand.

"Vi har haft rigtig mange besøgende, som især gerne vil se de to produktserier Futura+ og Futura+i ved siden af hinanden, og messen er en rigtig fin måde at komme i dialog med vores kunder og vise dem vores helt nye produkter i de rigtige rammer", siger Bo Larsen.

Bo Larsen og hans kolleger står på standen også på den sidste dag af messen og ser frem til at møde endnu flere interesserede kunder. "Vi har rigtig mange nye produkter med i år, og vi er midt i en lanceringsperiode for vores nye Futura+i, så det er selvfølgelig altid spændende at se, om vores markedsføring har bidt sig fast - det lader det til", siger han og fortæller derudover, at de også på standen kan fortælle kunderne om den kommende lancering, hvor Idealcombi tilbyder en skydedør med niveaufri adgang i Futura+ serien.

"Der er alle mulige grunde til at kigge forbi i dag", slutter han.

Building Green messen har sidste åbningsdag torsdag den 10. oktober og programmet kan læses her:
http://buildinggreen.eu/program/?utm_sou...

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328

Send til en kollega

0.046