23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SENNEBOGEN 5500 i arbejde med nye vindmølleparker ved Neeb, Tyskland

Det internationale kranselskab, Gustav A. Neeb GmbH & Co Kg har taget en ny SENNEBOGEN 5500 bæltekran i brug. Som én af sine første opgaver, arbejder den 180T kran med læsning af turbiner til vindmøller.

Også i Tyskland står energi-revolutionen for døren – og antallet af vindmøller stiger støt. Især i Westfalen er der i øjeblikket ved at blive opført store vindmølleparker i åbne områder. Et projekt som også er en logistisk udfordring!

Hver dag ankommer komponenterne på lastbiler og losses centralt på byggepladsen af den nye SENNEBOGEN 5500. Til disse opgaver er bæltekranen udstyret med en 41 m lang hovedbom. De enkelte komponenter til vindmøllerne kan veje op til 64 t, og takket være bæltekranens kraftige 120 kN spil, kan disse komponenter flyttes med lethed.

En særlig fordel ved den nye SENNEBOGEN 5500 er at den er nem at flytte rundt på byggepladsens store område – selv med byrde hængende i krogen. Bæltekranen har en bred undervogn som udover dens mobilitet og gør den særdeles stabil. Bæltekranen er udstyret med en ergonomisk MaxCab kabine, som giver kranføreren et stort overblik over sit arbejdsområde. Et unikt montagesystem sikrer minimal setup tid, når bæltekranen skal flyttes rundt på byggepladsens område.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047