23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO samarbejder med Danske Byggecentre (DB)

FAKRO Danmark har besluttet at blive en aktiv del af det elektroniske byggematerialesystem, Danske Byggecentre. Systemet var indtil 2013 kendt under forkortelsen TUN.

Det skal være lige til
“Vi ønsker at være lette at samarbejde med for vores kunder og derfor valgte vi DB som den bedste løsning for forhandlerne og FAKRO Danmark. Dine muligheder for at blive valgt som leverandør er bare det større, når dine produkter er lige til at finde i systemet ude hos forhandlerne,” understreger Morten Nielsen, Kundeservicechef i FAKRO Danmark.

Og han tilføjer: “Gennem 2013 har vi investeret i implementeringen af DB og vi kan allerede begynde at se et positivt resultat hvor vi er blevet bedre til at tilbyde vore produkter til medarbejderne i vores brede forhandlernet over hele landet.”

FAKRO etablerede sig i foråret 2013 på det danske marked for ovenlysvinduer og lofttrapper for at være et sundt alternativ til de eksisterende tilbud. Virksomheden tilbyder en bred vifte af ovenlysvinduer og tilbehør, som er designet til at maksimere udnyttelsen af bygningens loftsareal. Dertil tilbyder man kunderne en garantidækning med op til 20 års garanti.

For mere information, kontakt venligst:
Jon Tougaard, adm. direktør – FAKRO Danmark A/S jon.tougaard@fakro.dk

FAKRO Danmark A/S er et datterselskab af FAKRO Sp. z o.o. og indgår 100% i FAKRO Gruppen. Det danske hovedkontor ligger på Bredgade 45, 7400 Herning. Mere information på www.fakro.dk

FAKRO Gruppen er en international virksomhed indenfor byggeindustrien og er i dag verdens anden største producent af ovenlysvinduer. Virksomheden er innovativ og har et moderne R&D center med mere end 100 ansatte. FAKRO står bag en række patenter og arbejder p.t. på mere end 100 patenterede løsninger. Udover eksport af ovenlysvinduer til en lang række lande, eksporterer virksomheden også forskellige tekniske løsninger. FAKRO er med til at sætte trenden indenfor ovenlysvinduer over hele verden og samtidig er Polen førende indenfor produktion af vinduer. FAKRO Gruppen har mere end 3.300 ansatte og består af 12 produktionsselskaber og 15 distributionsselskaber i Europa, Asien og Nordamerika. FAKRO ovenlysvinduer er repræsenteret i 47 lande verden over. Foruden ovenlysprodukter, valgte man for 10 år siden at begynde produktion af lofttrapper og FAKRO er i dag verdens anden største producent af disse trapper.
[/i]

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.078