23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DSV Transport Nyhedsbrev - Juni 2013

Et stærkt samarbejde gennem 20 år

Thomas Barslund, flankeret af Mette Barslund og Lars Kristoffersen ved hovedsædet i Kvistgård.

Barslund A/S er en af Danmarks helt store entreprenørvirksomheder, der med konstant vækst, vælger sine samarbejdspartnere med omhu. "Da vi stiller store krav til egne kompetencer, må vi også stille store krav, til dem vi arbejder sammen med. At udvise tillid og respekt er vigtigt i en presset hverdag. Jeg vil gerne indrømme, at vi er glade for den måde DSV Transport løser vores transportopgaver på, og deres tilgang til at få tingene gjort. Ellers havde vi nok ikke benyttet dem så meget gennem 20 år." siger Thomas Barslund.

Barslund A/S har over 60 store bemandede entreprenørmaskiner. Virksomheden lejer løbende udstyr til de mange anlægsarbejder, som virksomheden arbejder på. På transportområdet er DSV Transport en stærk spiller, og står for transport af maskiner, skurvogne og udstyr. Levering af materialer, bortskaffelse af miljøbelastet jord og andet affald, håndteres ligeledes af DSV Transport.

I Kvistgård, hvor koncernen har sit hovedsæde, befinder der sig en stor landinspektørafdeling, der under navnet "Spotland", løser opgaver for Barslund A/S og kollegaer i branchen. I Malmö ligger en anden entreprenørafdeling Barslund AB, som ligeledes er under kraftig udvikling, og som har fået et godt tag i det sydsvenske marked.

DSV Transport Nyhedsbrev - Juni 2013

Tilmeld dig DSV Transports nyhedsbrev

DSV Transport A/S
Gammel Marbjergvej 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11931901

Send til en kollega

0.046