23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rhenus har udviklet ny pH-neutral formular.

Rhenus har for nylig sendt et nyt køle- smøremiddel på gaden, som både er udviklet med omtanke for medarbejdernes trivsel og samtidig tager højde for de kraftfulde påvirkninger et kølesmøremiddel udsættes for.

Køle- smøremidlerne fra Rhenus er udviklet gennem årene, og additivernes sammensætning bringer det forholdsvis nye produkt op i køle- smøremidlernes superliga. Lars Primdahl, som er distriktschef hos OK og har mange års erfaring med køle-smøremidler til jern- og metalindustrien, ser store muligheder ved Rhenus FU 850.

FU 850 indeholder hverken aminer, borsyre eller konserveringsmiddel. Samtidig er produktet i brugsopløsningen pH-neutral.

”Rhenus FU850 er absolut et godt valg af kølesmøremiddel til bearbejdning af et bredt udvalg af metaller, hvor der kræves fremragende smøreegenskaber, optimal korrosionsbeskyttelse eller hvor de miljømæssige hensyn er i fokus,” slår han fast.

”Rhenus FU 850 er ligeledes meget økonomisk i brug, da der er tale om en meget lav efterfyldning, for at vedligeholde brugsopløsningen i maskinen/anlægget,” uddyber Lars Primdahl.

OK a.m.b.a.
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39170418

Send til en kollega

0.047