23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VELFAC ser grønt

Når bæredygtighedsmessen Building Green åbner den 9. oktober er det med en af Danmarks ældste og største vinduesproducenter blandt udstillerne.

- Man kommer helt tæt på vores produkter, siger direktør Finn Jespersen, VELFAC, og lover alle besøgende ’en grøn oplevelse’.

- Der bliver noget at lytte til, rive i og se på. Kort sagt vindues-oplevelser, der involverer og peger på løsninger. Vores ambition på Building Green er at sætte fokus ikke alene på produktet, men på dets anvendelse og dets livscyklus.

Lang erfaring med bæredygtighed
VELFAC har allerede årelang dokumenteret erfaring med bæredygtighed. Ikke mindst den engelske certificeringsordning BREEAM kender VELFAC indgående takket være virksomhedens engelske afdeling. I England er krav til bæredygtighed almindelig praksis og VELFAC leverer ofte vinduer til byggerier, der skal certificeres i henhold til BREEAM.

Guldcertificering til bygning med VELFAC
Også den amerikanske LEED-standard har VELFAC solid erfaring med.

- Vi er visionspartner og vinduesleverandør til et grønt byggeri ved Københavns Universitet – nærmere bestemt en bygning der hedder Green Lighthouse. Den er blevet LEED guldcertificeret som den første bygning i Danmark, fortæller Finn Jespersen, der også nævner den tyske standard DGNB, som en ordning, VELFAC jævnligt rådgiver om.


Mød VELFAC på Building Green og få en grøn oplevelse:
- Lyd - kan du høre støjen?
- Sikkerhed - kan du bryde ind i et VELFAC vindue op?
- Energi - kan VELFAC vinduer bruges som låg til en fryser?
- Bæredygtighed - se hvor meget af et VELFAC vindue, der kan genbruges


VELFAC er Danmarks førende designvindue. Læs mere på www.VELFAC.dk

VELFAC
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21147583

Send til en kollega

1.157