23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Så er det nu - SecurityUser Expo i København

I disse dage deltager Kronborg Sikring i Danmarks største sikkerhedsmesse - SecurityUser Expo, der finder sted i Carlsberg Byen i Valby. Messen slutter torsdag d. 19. september, så skynd dig at besøge messen, inden det er for sent.

Mød os på messen og hør mere om vores projekter. Vi har for nylig bl.a. leveret røggardiner til Hillerød Sygehus og Brandgardiner til Slagelse Teater.

Udvikling af sikring til fremtiden
Det er Kronborg Sikrings klare mål at være firmaet, der sætter niveauet for vores branche, og det stiller høje krav. Kravene til sikring bliver nemlig til stadighed større, og derfor forsøger vi altid at være et skridt foran udviklingen. Vi leverer moderne kvalitetssikring som fleksible løsninger, der altid tilpasses individuelle behov. Vi har helt sikkert en løsning, der matcher dine behov, når det gælder både brandsikring og tyverisikring.

På SecurityUser Expo præsenteres det sidste nye inden for sikkerhed, og der er omkring 100 udstillere, bestående af sikkerhedsbranchens leverandører af produkter og tjenester. Derfor er Kronborg Sikring naturligvis godt repræsenteret.

For yderligere information om messen og transport hertil, besøg SecurityUserExpo.com.

Vi ses til SecurityUser Expo 17.-19. September 2013.

Kronborg Sikring
Marøgelhøj 7
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19510093

Kontaktperson

Thomas Holst Hansen
Salg / Marketing
+45 87431211 thomas@kronborg-sikring.dk

Send til en kollega

0.048