23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye CNC Vacuum-kopper for optimeret fasthold og fleksibilitet

Den høje fleksibilitet ved opstillingen af CNC maskiner skal komme til udtryk i sparet tid for opstillingen til nye emner. Samtidigt skal fastholdet være i top. Dette sikres med de nye VC-R vacuumkopper fra Schmalz.

VC-R til rasterborde, byder på ovenstående fordele og ligger samtidigt i et endnu gunstigere prisniveau end tidligere versioner. Forskellige størrelser muliggør en hurtig og fleksibel opstilling til selv små emner, der typisk er vanskelige at fastholde tilfredsstillende. I koppen er der en integreret sensor som holder vacuumsystemet lukket, selv når koppen ikke er i anvendelse. Koppen er p.g.a sit design meget nem at placere på rasterbordet.

De nye kopper leveres i 2 standardstørrelser 160x160 og 160x96 og i højderne 25 og 45 mm. Andre højder kan også laves, da kopperne kan sættes ovenpå hinanden. Øvrige mål kan også leveres på forespørgsel.

Schmalz har udstyret sugeområdet med en speciel friktionslæbe. Denne giver VC-R vacuumkoppen en enorm sugekraft på op til 1.500 N og horisontalt på 900 N. Den specielle udførelse giver tilmed en lang levetid og gør det muligt at fiksere emner der pga. f.eks. struktur i overfladen kan være svære at fastholde. Læben kan udskiftes – og ikke nødvendigvis hele koppen. Dette giver lave driftsomkostninger.

Ring til LINDLARSEN på tlf. 9626 9626 og hør mere om VC-R fra Schmalz til netop din maskine.

Vidste du at der også findes fleksible løsninger der opgraderer din CNC med bjælke-bord ?

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Send til en kollega

0.047