23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny vejledning i netværksbaseret tv-overvågning

DBI udgiver ny sikringsvejledning, der har til formål at sikre kvalitet og anvendeligt materiale i forbindelse med de mange installationer af tv-overvågning.

”Markedet for tv-overvågning er i en rivende udvikling, teknologien bliver bedre og bedre, og der bliver udført mange installationer. Men det er ingen garanti for kvalitet,” udtaler Åge Vestergaard, underviser hos DBI.

Ved installation af tv-overvågning er der flere forhold, der skal tages højde for. Særligt er kravene til museer skærpet af, at der ofte er uerstattelige genstande, som de besøgende skal have bedst mulig adgang til at se. Derfor er DBI’s første sikringsvejledning i netværksbaseret TV-overvågning udarbejdet med fokus på museer. Vejledningen kan dog med fordel også anvendes af andre.

”Vejledningen skal være med til at sikre, at man rent faktisk står med et anvendeligt materiale fra overvågningen den dag, man får brug for det. Så selvom vejledningen fokuserer på museer, vil den også være en hjælp ved installationer i f.eks. virksomheder”, forklarer Åge Vestergaard.

Læs mere om baggrunden for den nye vejledning, som er den første i en række af vejledninger inden for sikring.

DBI-vejledning 101, Netværksbaseret TV-overvågning i museer, kan købes i DBI’s webshop for 349 kr. Er du DBI-medlem kan du købe vejledningen for 280 kr.

DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65196816

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047