23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VAM vælger JCB igen

VAM A/S er en stor spiller i det øst- og kronjyske område, og nu tæller maskinparken yderligere fire nye JCB gravemaskiner

VAM A/S, som er en af de større spillere på markedet for lokale og regionale entreprenørvirksomheder i Kron- og Østjylland, har netop fået styrket maskinparken til nye opgaver. Nicolaisen & Larsen A/S har fra hovedafdelingen i Ulfborg leveret fire styk JCB gravemaskiner af modeltypen 8085 ZTS, og dermed fortsætter VAM A/S en mangeårig historik med JCB-mærket. I dag kører blandt andet en række rendegravere fra den engelske fabrik i virksomheden.
115 medarbejdere servicerer med udgangspunkt i hovedkontoret i Vester Alling ved Auning på Djursland både private og offentlige kunder i lokalområdet, og opgaverne omfatter alle former for entreprenøropgaver, anlægsarbejder og vedligeholdelse.
”Men vi kommer også til Fyn og har desuden en række kunder fordelt på hele området med Hadsund, Aarhus og Randers som sværvægterne”, fortæller materielchef Tonni Rehmeier, VAM A/S.
Testmaskinen blev testvinder ”Vi fik en maskine ud som testmaskine, og den endte så også med at blive testvinder”, fortæller Tonni Rehmeier.
”Det er ikke mindst kabinen og manøvreringen af maskinen, som giver plusser i forhold til de andre mærker, vi tjekkede ud i forbindelse med den nye investering”, fortæller han.
For kabinens vedkommende fremhæver han et særdeles godt udsyn især ned over det højre larvebånd. Det skyldes både det høje vindue i højre side af kabinen og det lavtkonstruerede motordæksel. Udsynet er vigtigt, når maskinen skal manøvreres, hvor pladsen måske ikke er så rigelig. Tonni Rehmeier fremhæver også placeringen af knapper og betjeningshåndtag i kabinen og siger, at alt er anbragt logisk og praktisk.
Manøvreringen af maskinen lettes af, at den er konstrueret med kort bagende, så maskinkroppen ikke svinger ud over båndet, når den krøjer rundt.
”Samtidig er maskinen velegnet til at komme ind på snævre steder, hvor den korte konstruktion så også gør, at den kan vende. Det giver en stor alsidighed i brugen af maskinen, både ved gravearbejder i bymiljøet og i opgaver inde i bygninger”, siger Tonni Rehmeier.
”Vi har desuden lagt vægt på en række detaljer, som betyder meget for føreren og det daglige vedligehold. Komforten er god med luftaffjedret sæde med varme som standard, og der er en fyldepumpe til tanken, så det er nemt at tanke op, selv om vi ikke lige er ved vores centrale tankanlæg. Endelig er der god og nem adgang til service og daglig kontrol af væsker”, fremhæver Tonni Rehmeier.
”Vi har desuden valgt JCB, fordi vi har gode erfaringer med Nicolaisen & Larsen A/S, som tilbyder gode serviceløsninger. Desuden har det været enkelt for os at få gennemført nogle modifikationer på maskinerne, så de er endnu mere målrettede vore behov”, slutter materielchef Tonni Rehmeier, VAM A/S.
Foto: Materielchef Tonni Rehmeier, VAM A/S (th) og sælger Poul Pedersen, Nicolaisen & Larsen A/S, ved leveringen af de fire nye JCB 8085 ZTS gravemaskiner. Maskiner, der blandt andet er valgt, fordi de yder en høj førerkomfort og er konstrueret med kort bagende, så de kan manøvrere også på svært tilgængelige steder.

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615

Send til en kollega

0.047