23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vejen til et smukt og fuldendt badeværelse.

unidrain® tager designet et skridt videre efter 10 succesfulde år med en unik markedsposition. Og det er kun første led i planen om at gå fra komponent- til systemleverandør.

Systemløsninger er vejen frem – i hvert fald hvis man spørger danske unidrain®. I år har en produktnyhed fået dem fra gulvhøjde til øjenhøjde med nye brusevægge. Og første skridt på vejen mod at kunne levere systemløsninger til et gennemført lækkert badeværelse tegner godt. unidrain® har nemlig ikke tænkt sig at lade succesen være en sovepude – tværtimod har virksomheden fået endnu mere mod på at arbejde med nye idéer, som kan sammensættes med deres eksisterende produkter.

Afløb for idéer
Danske unidrain® har aldrig været bange for at gå nye veje. Det slog de fast, da de i 2003 lancerede en helt ny form for afløb – et afløb, hvis funktion og design siden har gjort sig bemærket over hele verden. Linjeafløbet blev dermed symbol på en virksomhed, der ikke er bange for at prøve noget nyt. I april i år lancerede unidrain® brusevægge i glas som led i en strategi om at gå fra komponent- til systemleverandør.

– Vi vil gerne udvikle os og skabe nye muligheder for vores kunder. Vi har som virksomhed haft mange gode år, og derfor er vi friske på at tage flere udfordringer på os. Med inspiration i vores eksisterende produkter, ser vi jævnligt på hvilke designs, vi kan udvide med. Og med et nyt system af brusevægge vil vi gøre det let at skabe et fuldendt badeværelse, hvor alle elementer komplimenterer hinanden. Vi arbejder allerede på brusebunde til GlassLine-væggene, nye ultralave udløbshuse og eksperimenterer også med nye materialer til vores HighLine-afløb, fortæller Thomas Skov Simonsen, marketingchef hos Unidrain A/S.

Ingen hvilen på laurbærrene
unidrain® slog igennem med linjeafløb til designbadeværelset – en del af markedet, som fortsætter med at vokse. Derfor har unidrain® længe barslet med en udvidelse af sortimentet for at kunne tilbyde kunderne en fuldendt løsning. Og som afløbsproducent er det meget nærliggende at sætte sit præg på noget, der er tæt forbundet med afløbet – nemlig brusekabinen. Men ikke for enhver pris. Funktionalitet og kvalitet skal nemlig være i orden, inden et produkt bliver lanceret – et smukt design alene, er nemlig ikke vejen til succes, mener unidrain®

– Vores designere arbejder tæt sammen med fageksperter på alle nye produkter. For det nytter ikke at have flotte elementer, hvis de ikke virker. Og efter min mening er det bl.a., fordi vi arbejder på nye produkter, til de er helt perfekte – og ikke går på kompromis med kvaliteten – at vi har fortjent vores plads på markedet. Det er en af årsagerne til, at vi valgt at tage dette store og vigtige skridt for virksomheden, afslører Thomas Skov Simonsen.

Unidrain A/S
Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26529255

Send til en kollega

0.047