23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Akustisk belysning med LED-Teknologi

Ecophons udvalg af integreret belysning medfører nu et drastisk reduceret energiforbrug takket være LED-teknologien

Da Ecophons integrerede armaturer, Dot, Square 43 og Line kom på markedet i 2004 var det nogle af de første integrerede belysnings- og akustikloftsystemer og har været en stabil favorit hos mange arkitekter lige siden. De tre nye LED-versioner af disse belysningsarmaturer bygger på det kompakte, rene udseende og samme integrerede design som de foregående, men med den fordel, at de er mere energieffektive og giver en besparelse på mere end 60% W/m2 i forhold til traditionel belysning.

De nye indbyggede armaturer har en levetid på 50.000 timer samtidig med, at der skal bruges 50% færre armaturer for at opnå samme lysniveau sammenlignet med de foregående versioner.

Armaturerne er ideelle til brug i kontormiljøer, men de kan anvendes i et hvert rum, der kræver en subtil men effektiv belysningsløsning, der problemfrit kan integreres i et lydklasse A-loft fra Ecophon.

Keld Rasmussen, Product Manager hos Ecophon siger: ”Fremskridt inden for teknologien siden Ecophons udvalg af integrerede belysningsarmaturer kom på markedet betyder, at vi nu er i stand til at tilbyde en stærkt forbedre energieffektiv løsning samtidig med, at de stadig bevarer vores centrale designværdier. Vi har gjort den diffuserende plade mere transparent og vi har lavet nogle ændringer på armaturhuset for at få et mere naturligt lys-flow.”

”Vores opdaterede armaturudvalg tilbyder fuldt integrerede løsninger specielt udviklet til at passe med de akustiske loftplader i Ecophon Focus med kanterne Dg, Ds, E og Lp. Akustiskpanelerne har en Akutex FT-overflade og kan problemfrit kombineres med belysningsarmaturerne. Det er et afprøvet system, både når det kommer til design og funktionalitet, der giver et glat og moderne udseende med en lang levetid.”

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67147413

Send til en kollega

0.063