23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SWISSPEARL® facadeplade med anti-graffiti overflade

SWISSPEARL® CARAT serien kan nu leveres med HR (High Resistance) overflade, hvor de fleste former for graffiti kan renses af uden blivende misfarvninger. Samtidig er overfladen mere modstandsdygtig over for ridser, stød og slag.

Standard CARAT plader og CARAT HR plader er så tæt på hinanden farvemæssigt, at de kan monteres på samme facade, når de adskilles visuelt af facadespring, vinduesbånd, pynteliste eller lignende. Carat HR plader kan således anvendes på de facadeafsnit, der er mest udsat for graffiti og mekaniske påvirkninger, mens standard Carat plader kan anvendes på øvrige facader.

Med nyheden får arkitekter og bygherrer nu mulighed for at sikre en bedre og løbende vedligeholdelse af facader, hvor fibercement projekteres.

SWISSPEARL® CARAT serien er uden sidestykke idealet for den nye generation af gennemfarvede fibercementplader. Pladens massive karakter og silkematte overflade giver et fascinerende og eksklusivt facadeudtryk. Imprægneringen af overfladen modvirker saltudslag og giver en høj farveægthed, der sikrer, at pladerne patinerer ensartet og i harmoni med omgivelser og øvrige materialer. Farveægthed (uv-bestandighed) er dokumenteret ved prøvning, og resultaterne understreger SWISSPEARL®’s enestående position på markedet.

HBC A/S kan, som den eneste leverandør på markedet, tilbyde en farvepalette, der tæller mere end 30 standardfarver - og flere er på vej. Der er også mulighed for levering af specialfarver i den gennemfarvede CARAT kvalitet, og ved større projekter kan det gøres uden ekstraomkostninger.

”CARAT serien er blot én af flere serier, som vi kan tilbyde fra den førende Schweiziske SWISSPEARL® producent. Sammenlagt har vi - fordelt rundt i Danmark - over 750.000 m2 facadeplader, som vi gerne viser frem”.

For yderligere information:
HBC A/S, Teknisk Service
Amager Strandvej 418
2770 Kastrup
Tlf.: 44 50 25 00

Læs mere her: HBC

______________________________________________________

Om HBC A/S
HBC A/S, som er en del af Moland Gruppen, er leverandør til byggebranchen af miljøvenlige og veldokumenterede produkter, primært pladematerialer til indvendige loftsløsninger samt udendørs tag- og facadeløsninger, tilhørende montageløsninger samt projekteringshjælp i byggefasen.

Moland A/S
Strandvejen 16
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12485484

Send til en kollega

0.047