23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu også PEFC certificerede gulve fra Moland

Som et led i arbejdet med at skabe bæredygtige løsninger er Moland nu også blevet certificeret under den internationale PEFC-ordning.

Sammen med den FSC®-certificering, som Moland opnåede i 2010, er blandt mange andre forhold en garanti for, at træet i virksomhedens gulve kan spores tilbage til bæredygtig skovdrift.

Bygherrer, rådgivere og slutbrugerne, der vælger gulve fra Moland, får nu en garanti for, at gulvene er bæredygtigt produceret. Byggeriets parter kan således vælge, om de vil have gulve med træ, certificeret under Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) eller under Forest Stewardship Council (FSC).

Kundens valgfrihed er vigtig
"PEFC og FSC er to internationalt anerkendte og udbredte ordninger, som begge bygger på bæredygtige principper. FSC-certificeringen fik vi 2010, men det er vores oplevelse, at kunder på nogle markeder foretrækker den ene ordning frem for den anden, og vi vil gerne tilbyde størst mulig valgfrihed og fleksibilitet. Derfor har vi nu suppleret med en PEFC-certificering", siger Benny Møller, adm. direktør i Moland Byggevarer A/S.

"Moland udvikler sine gulve i tæt samarbejde med en udvalgt kreds af leverandører fra hele verden. Fremover kan vi nu udvide den kreds betragteligt med PEFC-certificeringen. PEFC og FSC kommer til at ligge som en væsentlig forudsætning for udviklingen af nye produkter", siger Kvalitetschef i Moland Byggevarer A/S Tom Slåttvik.

Fakta om PEFC:
PEFC er verdens største certificeringsordning for bæredygtig skovdrift. Der er registreret over 244 millioner hektar certificeret skov på verdensplan.
Når du køber gulve med PEFC-mærket:
• Støtter du en bæredygtig drift af verdens skove
• Hjælper du med at beskytte skove til gavn for nuværende og kommende generationer.
• Hjælper du med at bekæmpe illegal hugst.

Fakta om FSC:
FSC mærkede trægulve stammer fra skove, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig sikrer FSC, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, får uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

FSC har bred opbakning fra grønne organisationer som WWF og Greenpeace, sociale organisationer som BAT-kartellet og fra virksomheder verden over.

FOR YDERLIGERE INFORMATION:
Adm. direktør, Benny Møller +45 22222910
Kvalitetschef, Tom Slåttvik +45 61615217


Om Moland Byggevarer A/S
Moland Byggevarer A/S er en danskejet virksomhed, der sælger trægulve, træplejemidler, glasuldisolering, gipsplade-produkter/stål og porebeton til byggematerialeforhandlere.


Moland A/S
Strandvejen 16
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12485484

Send til en kollega

0.047