23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brøndboreren - SENNEBOGEN 630 R-HD larvebåndsmaskine

En usædvanlig maskine til et usædvanligt arbejde!

Det tyske firma Aqua Bohr- & Brunnenbaugesellschhaft GmbH har som én af de første brugt den nye SENNEBOGEN 630 R-HD til at grave to dybe brønde, hver med en dybde på 83 mtr. Disse brønde skal være hjem for to varmepumper som i fremtiden skal forsyne et nyt kontorbyggeri.

Til denne opgave er den nye SENNEBOGEN 630 R-HD udstyret med en Casagrande (casing oscillator), som bruges til at grave ned til en dybde på 40 mtr. Herefter monteres en roterende borerig på maskinen – og arbejdet kan nu fortsætte ned i en dybde på mere end 80 mtr.

Sennebogen maskinen er placeret mellem to bygninger og en større hovedgade. Udover den trange plads er byggepladsens største udfordring de vanskelige jordbundsforhold. Disse består hovedsagligt af revnet og smuldret klippesten, og sammen med en konstant vekslen mellem de forskellige jordlag, gør de bore- og gravearbejdet til en noget krævende opgave. For at kunne bryde igennem kalklagene i en dybde på ca. 36 mtr., er det nødvendigt at arbejde skiftevis med wiregrab og mejsel. Når stenene er blevet knust med mejslen, hejses de løse materialer op med wiregrabben og boreriggen kan føres ned i brønden.

Med sine to spil på henholdsvis 9 t og 12 t er Sennebogen larvebåndsmaskinen en ideel løsning til dette arbejde. SENNEBOGEN 630 R-HD er designet med en hydraulisk teleskopbar undervogn som gør at den står stabilt og sikkert – ligesom det gør den lettere at flytte rundt på byggepladsen. Ydermere kan den transporteres på en nedbygget trailer, da larvebåndsmaskinens bredde kun er 3.30 mtr.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245

Kontaktperson

Send til en kollega

0.049