23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oras Optima - den smarteste af dem alle?

Oras Optima bliver den mest komplette serie vi har lavet nogensinde – i første omgang lancerer vi køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer og termostatarmaturer. Resten af spændingen bliver udløst til efteråret.

Historien bag dette armatur, begyndte med grundig en undersøgelse af alle de behov, man kan have i et køkken. Den ender med dette moderne armatur. Med alle de brugervenlige funktioner, man kan komme i tanke om. Køkkenarmaturet, som er let at installere, baner vejen for Oras Optima produktfamilien med sin smarthed, funktionalitet og designprincipper.

Den berøringsfri funktion giver et godt vand flow, når du placerer hænderne under tuden – hygiejnisk og let. Temperaturen kan forindstilles ved, at dreje den mørkegrå ring på armaturet, som er lavet i et betjeningsvenligt materiale. Armaturet lukker automatisk efter 40 sekunder eller 4 sekunder efter du har fjernet dine hænder.

Med de betjeningsvenlige, manuelle greb, kan du let tappe vand i den ønskede temperatur. Displayet viser dig vandtemperaturen. Det høje design, giver god arbejdsplads under armaturet.

Den berøringsfri funktion kan afbrydes i 2 minutter eller indtil du åbner for funktionen igen. Dette gøres ved, at trykke på nøglehulsikonet. Igen er der et rødt signallys, der informerer dig.


Brugervenlig
Betjeningsvenlige greb og berøringsfri funktion

Miljøvenlig
Vand- og energibesparende

Sikker
Temperaturdisplay med advarsel ved varmt vand

For mere information klik her

Oras Armatur A/S
Gl. landevej 86
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71372715

Send til en kollega

0.093