23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Keflico indgår samarbejde med Accsys om Accoya®

Keflico har fra og med april 2013 indgået samarbejde med Accsys om distribution af Accoya®.

Hos Keflico er vi stolte af netop at have indgået samarbejde med den britiske virksomhed Accsys om distribution af Accoya® i Danmark - en unik ny "træsort", som vi hos Keflico nu kan introducere for vores kunder.

Accoya® er modificeret Radiata Pine og resultatet af intet mindre end 75 års forskning og udvikling. Træet har gennemgået en acetylering, som er en vacuumimprægnering med eddikesyre, hvilket øger dets modstandsdygtighed væsentligt over for råd og svamp - uden brug af kemikalier. Accoya® er, modsat andre træsorter, modificeret gennem hele tværsnittet og ikke blot på overfladen.

Det unikke ved Accoya® er, at denne nye træsort har en stabilitet og modstandsdygtighed, der overgår selv de bedste tropiske hårde træsorter. Med sin Klasse 1-holdbarhed holder Accoya® hele 50 år over jorden og 25 år i jord.

Grundet dets modstandsdygtighed, stabilitet og bearbejdningsvenlighed, har Accoya® mange anvendelsesmuligheder. Accoya® er særligt velegnet til udendørs anvendelse, inklusive både vinduer, beklædning, konstruktion, terrasse, lister, døre med videre. Træet er generelt let at bearbejde maskinelt som manuelt og skaber derfor ingen større udfordringer for producenter eller slutbrugere.

Accoya® er et bæredygtigt produkt, idet træet er 100 % naturligt og CO2-negativt. Samtidig er træet fra veldrevne, bæredygtige kilder, herunder FSC og PEFC, samt Cradle to Cradle certificeret.


Keflico ser samarbejdet med Accsys som en klar styrke, da det betyder, at vi nu kan tilbyde alle vores kunder det modificerede Radiata Pine træ og dets mange fantastiske egenskaber.

Læs mere om Accoya® og dets egenskaber i det uddybende datablad og brochure.

Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23980010

Send til en kollega

0.062