23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra trælister til atomkraftværker

På årets Scandinavian Coating-messe i Göteborg præsenterer Teknos adskillige nye produkter samt det omfattende produktsortiment med industriel maling til træ, metal, mineralske og syntetiske overflader.

Fokus vil være på det nye servicekoncept INFRALIT Deco-pulvermaling med metallic-effekt, korrossionshæmmende og brandbeskyttende overfladebehandling, den nye antimikrobielle pulvermaling INFRALIT EP/PE 8235 og den nye antimikrobielle maling TIMANTTI CLEAN til anvendelsesområder med strenge hygiejnekrav. Efter debuten i København i 2011 deltager Teknos nu for anden gang på Scandinavian Coating, hvor de præsenterer overfladebehandlingsløsninger til designere, ingeniører og indkøbere fra hele Skandinavien.

INFRALIT Deco: metallic-effekt med en ganske særlig service
INFRALIT Deco er et helt nyt servicekoncept, som lanceres af Teknos i Göteborg. Arkitekter og designere kan nu vælge mellem tre forskellige glansvarianter – perleglans (P), rå aluminium (C) og fin aluminium (F) – til et hvilket som helst standard RAL K1-farveprøvekort. Efter bestilling online på www.teknos.com/infralit leveres farveprøven til kunden inden for en uge. Hurtig levering af farveprøver til en lav pris er en stor hjælp, når man skal designe overflader. INFRALIT Deco-produkterne er GSB- og Qualicoat-certificerede, vandafvisende polyesterpulvermalinger af høj kvalitet, som også fås i små volumener til små projekter.

Korrossionshæmmende og brandbeskyttende overfladebehandling
De mange specialløsninger i Teknos' produktudbud omfatter også brandbeskyttende overfladebehandling. På Scandinavian Coating vil Teknos præsentere forskellige korrossions- og brandhæmmende overfladebehandlingsløsninger til metal. I tilfælde af brand danner den opsvulmende overfladebehandling et isolerende skumlag, som får temperaturen i stålet til at stige langsommere, hvilket sikrer, at stålkonstruktioner opretholder deres funktion i længere tid. Afhængigt af kundens krav findes der opløsningsmiddel- og vandbaserede systemer til indendørs og udendørs anvendelse, og løsningerne yder brandbeskyttelse i op til 120 minutter. Disse systemer er nogle af de mest effektive på markedet og er udviklet i samarbejde mellem Teknos og specialleverandøren Rudolf Hensel GmbH.

Antimikrobiel overfladebehandling
En anden nyskabelse, der præsenteres på Scandinavian Coating, er den antimikrobielle pulvermaling INFRALIT EP/PE 8235. Malingen hæmmer bakterievækst på overflader og er ideel til overfladebehandling af hospitalsudstyr, klimaanlæg, køleskabe, lofter og andre overflader, der er underlagt strenge hygiejnekrav. INFRALIT EP/PE 8235 er testet i overensstemmelse med ISO 22196 og den japanske filmforseglingsmetode JIS Z 2801 og er en af de mest effektive antimikrobielle pulvermalinger på markedet.

Et andet nyt produkt er den antimikrobielle indendørsmaling TIMANTTI CLEAN. Produktet er designet til indvendige vægge og lofter og er især egnet til at opfylde de strenge hygiejne- og holdbarhedskrav på steder som hospitaler, lægehuse, børnehaver, skoler og anlæg, hvor der forarbejdes fødevarer. Den vandbaserede akrylatmaling indeholder et aktivt antimikrobielt stof, som forhindrer skadelige bakterieceller i at dele sig ved at forstyrre deres stofskifte. Effekten opretholdes selv efter mekanisk slitage, fordi hele malingsfilmen og ikke kun overfladen er aktiv.

Teknos udstiller på stand F01:22 på Scandinavian Coating.
På messen vil der være repræsentanter fra Danmark, Sverige og Norge, som kan svare på spørgsmål.

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Send til en kollega

0.071