23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Renovering med ROCKWOOL vækker begejstring på nettet

Renoveringen af et parcelhus i Albertslund, hvor der er brugt ECOROCK Facadesystem, er lige nu brugernes favorit blandt de projekter, som er indstillet til Danmarks bedste renovering.

Familien Gangs parcelhus på Flintager i Albertslund har gennemgået en totalrenovering. Til den udvendige facadeisolering er der brugt ECOROCK Facadesystem, og resultatet er så godt, både æstetisk og økonomisk, at brugerne har stemt projektet ind som det bedste renoveringsprojekt på renover.dk, hvor Realdania og Grundejernes Investeringsfond i forbindelse med RENOVER kampagnen vil præmiere Danmarks bedste renovering.

Den fugtige og klamme fornemmelse i huset er væk
Søren Gang er meget tilfreds med resultatet, som har forandret et tidstypisk parcelhus fra 1966 i røde mursten til en moderne pudset bolig i en knækket hvid farve brudt af smukke kombinationer i naturskiffer. Det har både betydet øget opmærksom fra forbipasserende, men også en øget komfort for familien.

”Det er meget vanskeligt at forklare de forbedringer, der er opnået på komfortsiden. De skal opleves. Før renoveringen havde vi meget vanskeligt ved at få temperaturen op over de 17 grader om vinteren på trods af, at vi også brugte en brændeovn til opvarmning. Samtidig var vi plaget af trækgener. Disse gener er nu elimineret, og vi kan uden problemer holde 25 grader indendørs, hvis vi ønsker det. Endvidere er den generelt lidt fugtige og klamme fornemmelse i huset forsvundet,” fortæller Søren Gang.

Hvis du vil se mere til familien Gangs hus, så klik ind på: http://renover.dk/projekt/flintager/

Det årlige energiforbrug falder med 50 procent
Udover facadeisolering med ECOROCK Facadesystem, så har familien Gangs parcelhus blandt andet fået solceller på taget, energirigtige ruder, loftet er isoleret med granulat og der er installeret automatisk temperaturstyring. Alle forbedringerne vil samlet set reducere det årlige energiforbrug i boligen med cirka 50 procent.

Formålet med RENOVER prisen er at give renovering øget synlighed og status. Vinderprojektet, som skal findes blandt de foreløbigt 78 indstillede boliger, erhvervsbygninger, institutioner og kulturbyggerier, kåres af ekspertudvalg og modtager en pris på 100.000 kroner til en fest for alle de parter, som har været involveret i projektets realisering.

Du kan læse mere om RENOVER prisen på http://renover.dk/

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42391719

Send til en kollega

0.047