23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi tager jeres nye, udenlandske medarbejdere i hånden

Succes-raten ved ansættelse af nye, udenlandske medarbejdere står og falder med, hvordan det går på jobbet og privat. Og ikke mindst, hvordan familien trives under de nye himmelstrøg.

Relocation Syd tilbyder tilflytterservice og dermed hjælp med alle aspekter inden, under og umiddelbart efter ansættelsen. Hjælpen er bygget op i pakker og enkeltydelser, så du som arbejdsgiver har nemt ved at vælge, hvad der skal til.

IntroPreRelocation er et tilbud lige fra den indledende kontakt over jobsamtale til ansættelse, valg af bolig og flytning. Heri kan indgå afhentning i lufthavnen, gennemgang af boligkontrakt med mere.

Har din nye medarbejder familien med, har FamilyRelocation en lang række tilbud omkring f.eks. valg af daginstitution og skole.

Relocation Syd tilbyder desuden hjælp med enkeltydelser, som f.eks. erhvervelse af opholds- og arbejdstilladelse, cpr-nummer, internetadgang, aftaler om el, vand og varme.

Din virksomhed har også mulighed for at lease en medarbejdere til direkte, i firmaet, at assistere de nye medarbejdere, så virksomheden kan koncentrere sig om sin kerneforretning.

Dette har Psykiatrien Ribe-Esbjerg benyttet sig af, da de havde brug for nye medarbejdere og er godt tilfredse med resultatet:

”Hvis vi igen kigger mod udlandet for at finde arbejdskraft, så bruger vi Finn H. Iversen og Relocation Syd i Esbjerg igen. Det er nemlig afgørende for succes’en.” siger Jens Egon Hansen, Oversygeplejerske, Psykiatrien Ribe-Esbjerg. Se yderligere information.

Også de to nye medarbejdere hos Psykiatrien Ribe-Esbjerg er glade for hjælpen:
”Vi fik assistance, da vi skulle finde skole til sønnen, med forsikringsaftalerne og med omregistrering af bilen.” forklarer Zaida og Bruno Santos Pereira, begge psykiatere fra Portugal. Læs mere her.

Det tyske par Yvonne og Ralph Wegner er ligeledes begejstrede for tilflytterassistancen. De flyttede med deres tre døtre fra Rostock til Esbjerg, da Ralph blev ansat som ingeniør i koncernen Vattenfall: ”Relocation Syd hjalp os med at gå kontrakten på huset igennem og få rettet nogle ting.” Læs hele artiklen her.

Læs mere på www.relocationsyd.dk eller kontakt Finn H. Iversen på telefonnummer +45 28 74 43 28.

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.062