23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Toprock gør isoleringsopgaven sikker og effektiv

Et nyt produkt fra ROCKWOOL gør det nemmere at isolere tage på en sikker og effektiv måde. TOPROCK Tagsystem er ideelt både til stål og beton.

TOPROCK Tagsystem gør det hurtigere og lettere - sammenlignet med traditionelle flerlags-løsninger - at udlægge de store isoleringstykkelser til tagisolering, som bygningsreglementet kræver i dag.

TOPROCK er både velegnet til nybyggeri og renovering. Både på underlag af ståltrapezplader og betondæk elementer.

TOPROCK bliver bl.a. brugt i Mariagerfjord Kommune, hvor et nyt moderne centralrenseanlæg og en ny samlet drifts- og administrationsbygning for Mariagerfjord Vand er ved at blive bygget. De nuværende 10 renseanlæg nedlægges, og fremover skal det nye centralrenseanlæg rense alt spildevandet i Mariagerfjord Kommune.

Kunne både vælge mineraluld og polystyren
Jysk Tagentreprise udfører tagentreprisen for hovedentreprenøren Base Erhverv A/S. Valget af isoleringsmateriale faldt på Rockwools nye produkt TOPROCK, som har en lang række fordele, fortæller direktør i Jysk Tagentreprise A/S, Hans Jørgen Sandgaard:

”Underlaget på opgaven er betonhuldæk, så vi kunne både vælge mineraluld og polystyren. Vi er overbevist om, at mineraluld er et bedre isoleringsprodukt, og samtidigt er det nye TOPROCK produkt fra Rockwool prismæssigt konkurencedygtigt i forhold til traditionelle flerlagsløsninger i mineraluld eller polystyren,” fortæller han.

Medarbejderne føler sig mere sikre
Generelt er medarbejderne i Jysk Tagentreprise A/S mere trygge ved at arbejde med mineraluld. Der anvendes åben ild ved sammensvejsning af tagpapprodukterne, så det er utroligt vigtigt, at de materialer, som indgår i tagkonstruktionen er ikke-brændbare, og det er mineraluld.

”Vi skal konstant være meget agtpågivende, når vi arbejder med åben ild, så naturligvis er vores medarbejdere mere trygge, når de arbejder med ikke-brændbare materialer. Anvendes der polystyren, som er brændbart - og uheldet er ude - så kan der lynhurtigt opstå en uheldig situation med en ukontrolleret brandspredning. At anvende mineraluld er også på længere sigt en god og sikker løsning,” siger Hans Jørgen Sandgaard.

Samtidigt har det nye system færre arbejdsgange. Det er nemmere at udlægge, de enkelte løft er ikke så tunge, der anvendes mindre tid på mekanisk befæstelse til underlaget og der er ikke nævneværdigt spild ved anvendelse af TOPROCK.

Fordele ved TOPROCK
TOPROCK Tagsystem giver en helt ny kombination af lameller og plader. Lamellerne har en lav vægt og er lette at håndtere, bære og lægge ud. Øverst udlægges der en topplade over lamellerne på både beton- og ståltage, mens der på ståltage også lægges en bundplade under lamellerne med en dampspærre imellem. Det giver blot to lag isolering for beton og tre lag for stål. Men der er tale om meget store tykkelser, der isolerer effektivt.

TOPROCK lameller og topplader bliver leveret på én og samme skræddersyede miljøpalle. Et praktisk løfteværktøj med hanke gør det muligt for to mand at bære flere lameller på én gang.
TOPROCK Tagsystem bruger stenuld som isoleringsløsning, der giver maksimal sikkerhed under arbejdet, fordi ROCKWOOL stenuld ikke kan antændes.

Læs mere om TOPROCK Tagsystem på http://www.rockwool.dk/produkter/toprock+tagsystem

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42391719

Send til en kollega

0.046