23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny farveskala til PLAN-facadeplader.

Interessen for mere farve i byggeriet er stigende, og derfor lancerer Cembrit nu 6 nye farver til den populære facadepladeserie Cembrit PLAN.

Cembrit udvider nu farvepaletten i facadepladeserien Cembrit PLAN med 6 nye farver. De nye farver, Tufa, Amber, Magma, Ruby, Adobe og Emerald, imødekommer den stigende efterspørgsel efter individuelle boligløsninger og giver mulighed for større variation i udtrykket samt flere kombinationer med kontrastfarver.

De i alt 11 farver i Cembrit PLAN-serien matcher hinanden i en afstemt farveskala, og til serien fås også matchende facadeskruer, så løsningen fremstår gennemført til mindste detalje.

Cembrit PLAN er en gennemfarvet facadeplade kendetegnet ved dens unikke overflade, der patinerer over tid. De naturlige variationer i pladens farve er med til at skabe facadens rustikke og naturlige udtryk, hvilket har gjort Cembrit PLAN til et af Cembrits mest populære facadebeklædningsprodukter.

Som noget helt unikt i forhold til Cembrits øvrige facadeprodukter skal Cembrit PLAN-plader ikke kantimprægneres og er samtidig beskyttet af en effektiv overfladebehandling. Det betyder, at pladerne er imprægnerede mod fugt og snavs, og derved får alger og andre begroninger svært ved at bide sig fast. Det gør vedligeholdelse minimal, og på grund af imprægneringen er Cembrit PLAN også nemmere at håndtere på byggepladsen. En eventuel tilsmudsning af overfladerne fjernes nemt med en våd klud. Cembrit PLAN giver desuden mange muligheder for at tilpasse det æstetiske udtryk, fordi pladerne nemt kan tilpasses i størrelse.

Cembrit PLAN er velegnet til både komplette facadeløsninger, renoveringsopgaver og efterisolering af facader, men også som et alternativ til udvalgte dele af klimaskærmen, hvor vedligeholdelse kan være vanskelig – fx gavle, kviste og brystninger.

Swisspearl Danmark A/S
Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58711713

Send til en kollega

0.047