23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny app gør det nemmere at lave tilbud på isolering

ROCKWOOL A/S lancerer en app, som gør det nemmere at komme med tilbud på isolering. Uanset energikilden.

Nu bliver det lettere at besvare spørgsmål fra kunder og rydde tvivlsspørgsmål af vejen. En ny app fra ROCKWOOL A/S gør det nemmere at udregne tilbud på isoleringsopgaver og samtidigt have hjælp til arbejdet inden for rækkevidde. Appen indeholder også et overblik over Bygningsreglementets krav til energiforbruget for både nybyggeri, tilbygning og eksisterende byggeri.

Et digitalt opslagsværk
Samlet set gør appens funktioner det nemmere at fortælle kunderne, hvad de får, når de vælger ROCKWOOL produkter, og samtidigt er appen et digitalt opslagsværk, hvor forskellige konstruktioner til nybyggeri og renovering med dertilhørende U-værdier, som kendes fra ”Den Lille Lune” fra ROCKWOOL, kun er et klik eller et swipe væk.

”Appen giver lynhurtigt et overblik over, hvor meget materiale, der skal bruges til en bestemt isoleringsopgave, og angiver en vejledende pris for isoleringen. Samtidigt kan man se, hvor hurtigt pengene kan tjenes ind igen via besparelser på energiregningen,” siger Marketing manager i ROCKWOOL A/S, Alette Kragh Schack.

Appen lanceres som en del af FLEXIBATTS kampagnen fra ROCKWOOL, men indeholder også informationer om en række andre produkter.

Tager højde for energikilden
Lige meget om bygningen bliver opvarmet med olie, el, naturgas, træpiller eller fjernvarme, så tager appen højde for det, når den beregner kundens udgift og besparelse. Efter udregningen skal der bare lægges prisen for montage til, så er der et tilbud klar til kunden.

Ved efterisolering af en uisoleret hulmur isoleres der med 80 mm Hulrumsfyld. Prisen er 7900 kroner, og arealet på rummet er 80 m2. Det giver en årlig besparelse på 782 liter olie, hvilket i kroner og øre svarer til cirka 7900 kroner.

Appen er gratis og kan findes på ROCKWOOLS hjemmeside: http://www.rockwool.dk/produktfordele/fl...

For yderligere information kontakt Marketing manager i ROCKWOOL A/S, Alette Kragh Schack på tlf. 46 55 89 47 eller på alette.kragh.schack@rockwool.com

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42391719
P nummer: 1003070002

Send til en kollega

0.046