23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KK Consult overdrager alle aktiviteter til Eegholm

Med virkning fra 1. februar 2013 overtager Eegholm alle aktiviteter i KK Consult og tilføjer et nyt og spændende produktområde til sin brede produktportefølje.

Baggrund
Ejer af KK Consult, Lotek a/s har valgt at overdrage aktiviteterne til Eegholm a/s, da dele af KK Consults forretning ligger uden for Loteks kerneområde inden for brand, redning og sikkerhed.

For Lotek a/s har det haft stor betydning at finde en kompetent aftager. Valget faldt naturligt på Eegholm som er en stabil, moderne og livskraftig virksomhed inden for styringer og elektromekaniske løsninger.

Totalløsninger inden for vinduesautomatik
I mere end to årtier har KK Consult leveret totalløsninger inden for vinduesautomatik - brandventilation, røgventilation og daglig komfortventilation eller naturlig ventilation.

For Eegholm er det et nyt og spændende produktområde, og der står et stærkt hold klar til at føre forretningen videre. Det gode samarbejde med kvalificerede servicepartnere i hele Danmark fortsætter.

Yderligere informationer
Kontakt Jørgen M. Lund på telefon 73 12 12 66 eller send en mail på jml@eegholm.dk eller kig forbi vores hjemmeside - www.eegholm.dk

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.047