23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal du måle tryk, temperatur eller niveau?

Nyt stærkt agentur til Løwener - Afriso

Sværvægter
Afriso er en af de store tyske sværvægter indenfor måleudstyr. Man har alt hvad man kan ønske sig til mekanisk eller elektronisk måling af tryk, temperatur eller niveau. Produkter udstråler høj kvalitet og priserne er absolut konkurrencedygtige. Med et stort varelager i Tyskland er leveringstiden minimal.

Brede områder
Driftsområderne er meget brede, idet trykområdet er fra 0/2,5 mbar til 0/4000 bar. Temperaturområdet er fra – 50 grC til + 1200 grC og niveaumåling går fra 0/20 cm til 0/100 meter. Nationale og internationale godkendelser (Ex) og certifikater garanter en høj kvalitet af produkterne fra Afriso.

Stort udvalg
Afriso kan tilbyde et stort udvalg af instrumenter i forskellige materialer, f.eks SS316 Ti, 316 L, Monel, Hastelloy, Platinum, Titanium, PFA/PTFE coating og plastik, ligesom det store udvalg af procestilslutninger gør, at man næsten altid vil kunne finde et instrument som passer til sin applikation. Der er også mulighed for at lave kundetilpasset løsninger.

Download
Download det overskuelige katalog nedenfor, der kan du nemt finde det rigtige produkt, som er udførligt beskrevet med mange tekniske oplysninger.

Du er også velkommen til at kontakte vores markedschef Lars Nissen-Petersen på telefon nr. 43 200 310 eller lnp@loewener.dk, så I sammen kan finde den rette løsning. Eller se mere på vores hjemmeside www.loewener.dk under tryk og temperatur.

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.046