23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Støjskærm i beton, mockup

Dansk Auto-Værn A/S er med i et samarbejde ved Teknologisk Institut omkring design og udvikling af en støjskærm med en base i 'beton' og en udskiftelig overdel af lettere karakter.


Målsætning 2012
Målet er en mockup af et udsnit af en støjskærm. Mockuppen skal være i fuld skala og demonstrere nye muligheder med beton og brug af nyeste teknologier. Ideen tager afsæt i en beton 'base' med en overdel tilpasset omgivelserne såvel grønne- land- og bymæssig kontekst. Mockuppen skal tjene til inspiration for branchen, og ultimativt tjene som afsæt for nye løsninger og produkter ført ud i praksis. Udgangspunktet er at tænke trafiksikkerhed, æstetik, nye funktionaliteter sammen med nye muligheder med beton som materiale.
Dette er et led i en Resultatkontrakt, som Teknologisk Institut har indgået med Forsknings- og Innovationsstyrelsen og som afsluttes ved udgangen af 2012.

Arbejdet med støjskærmens øverste konstruktion, et såkaldt intelligent overgangsled og en top af varierende karakter og materialer, forsætter i 2013

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014

Send til en kollega

0.047