23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wavin materialesponsor for DM i Skills 2013

Når landets dygtigste lærlinge og elever d. 24.-26. januar dyster om titlen som ’Danmarksmester ved DM i Skills 2013’, er det Wavin, der leverer brønde, rør og fittings til den kloakopgave, som anlægsstruktørerne skal prøve kræfter med.

Hos plastvirksomheden i Hammel er uddannelsen af kommende rørlæggere og kloakmestre en naturlig del af hverdagen. Wavin modtager løbende besøg fra både folkeskoler og erhvervsskoler til rundvisning på fabrikken, ligesom Wavin tilbyder kursusforløb i trænings- og uddannelsescentret ’Wavin Solution Center’.

”Vi vil gerne være med til at præge kvalitetsniveauet for de kommende generationer af kloakmestre og rørlæggere”, siger produkt- og marketingchef, Henning Nykjær Stabell, ” – og det er derfor helt naturligt for Wavin at være med som materialesponsor ved DM i Skills for erhvervsuddannelserne, hvor eleverne får chancen for at skærpe deres faglige niveau og vise deres talenter.”

Anlægsstruktører får efter endt uddannelse afvekslende opgaver som f.eks. etablering af kloak og afvanding, bygning af veje og broer samt etablering af fortove og pladser.

En investering i fremtiden
SkillsDenmarks vision er at sikre, at Danmark har en stor og dygtig erhvervsfaglig arbejdsstyrke, der kan sikre landets position i den globale økonomi. Sponsorerne er således med til at give de unge en god uddannelse og øge tilgangen til erhvervsuddannelserne. Samtidig får omverdenen og i særlig grad grundskoleeleverne et indblik i de mangeartede og spændende muligheder, som erhvervsuddannelserne byder på.

DM i Skills blev afholdt første gang i januar 2011. Her deltog 36 fag, hvor størstedelen af dem var med som konkurrencefag, mens en mindre gruppe af fag var med som demonstrationsfag. Alt i alt deltog knap 200 unge fra erhvervsskolerne rundt omkring i landet.

Byen, hvor DM i Skills afholdes, skifter fra år til år. I 2011 og 2012 har det været afholdt i Odense, og i 2013 står NRGi Park og Arena i Aarhus så for tur.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang.

Wavin Denmark A/S
Wavinvej 1
8450 Hammel
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41895128

Send til en kollega

0.047