23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hightech toilet med fancy features

Teknologien skal med på toilettet. Det mener Geberit, der med sit nye hightech duschtoilet gør toiletpapirspanik, bakteriebefængte fingre og dræbende lugt til fortid.

Det moderne toilet, der er designet til det 21. århundredes hang til gadgets og teknologiske features, tilbyder nemlig både lydløs brætlukning, lugtudsugning, integreret brus og varmluftstørring.

Vi er omgivet af teknologi overalt i vores hverdag, og andre steder i verden har moderne hightechløsninger også for længst vundet indpas på badeværelset. De færreste japanere kunne for eksempel forestille sig en tur på dasset uden efterfølgende brus og varmluftstørring. Nu er det danskernes tur til at gøre toiletbesøget til en hypermoderne og eksklusiv oplevelse.

Lad toilettet gøre arbejdet
Med den nyeste toiletteknologi forener Geberit AquaClean det klassiske toilet og bidét i én moderne og eksklusiv udgave, der vil begejstre enhver med hang til at følge den nyeste udvikling.

Når naturen kalder, klarer toilettet alt det beskidte og besværlige arbejde, så man ikke selv skal tænke på hverken bakterier eller urenheder. Efter en tur på kummen aktiveres en mild og effektiv brusestråle med et enkelt tryk på kontrolpanelet eller en fjernbetjening. Den automatiske lugtudsugning sørger samtidig for, at eventuelt ubehagelig odør ikke generer hverken brugeren eller efterfølgende toiletgæster.

Med de nye toiletter er paniske blikke på den tomme toiletrulle og febrilsk søgen efter nye ruller i skabe og skuffer også fortid. Sammen med brusefunktionen sikrer den indbyggede varmluftstørring en ren og frisk fornemmelse efter hvert toiletbesøg helt uden papir. Og når showet er overstået, lukkes brættet uden en lyd.

Toilettet husker dine præferencer
Brusestrålens retning, styrke og temperatur kan gemmes i tre individuelle programmer. Når naturen kalder, er det derfor nok at vælge sit personlige program, så genkender toilettet de ønskede indstillinger.

Geberit AquaClean har desuden en ekstra feature, der hindrer unødigt vandspild og energiforbrug. En infrarød brugerregistrering sikrer nemlig, at toilettet kun virker, når nogen sidder på det.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115

Send til en kollega

0.047