23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DSV Transport Nyhedsbrev - December 2012

Hverdagen hænger sammen

På en almindelig hverdag kører der utroligt mange lastbiler fra DSV Transport rundt mellem grusgrave, jordtip, asfaltfabrikker og genbrugspladser. Specialtransporter, krankørsel og container-transport giver meget kørsel. Afstemningen for alle kilometerne, tons og materialer skal samles, og ende med en faktura til rette kunde og korrekt afregning til vognmændene.

Erfarne medarbejdere hos os samler trådene, og en af dem er Inge-Lise Hansen. Siden påsken 1996, hvor Inge-Lise fik et barselsvikariat på DSV kontoret i Skuldelev, har hun gjort sit til at hverdagen fungerer. "Hver opgave har sit eget "forklæde". Vognmanden afleverer sine kørselssedler og vejebilag sammen med forklædet. Vi tilretter og taster informationerne, så kunden får en korrekt faktura og vognmanden får sin afregning. ", fortæller Inge-Lise.

Året igennem byder på forskellige udfordringer og varierede kørsler, og kombinationerne af lastbiler kræver også, at der er styr på hvilken type bil der køres med. Tonsvis af materialer med et hav af varenumre skal ligeledes på plads, inden den rigtige afregning kan foretages.

Nyhedsbrev december 2012

Tilmeld dig DSV Transports nyhedsbrev

DSV Transport A/S
Gammel Marbjergvej 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11931901

Send til en kollega

0.095