23948sdkhjf
Del siden
Annonce

To nye JCB 4CX AEC Super rendegravere fik frostdåb.

Aalborg Kommune, Entreprenørenheden, har netop får leveret to nye JCB 4CX AEC Super rendegravere, og da det faldt sammen med, at vi netop fik det første rigtige vintervejr, fik de lov til at stå deres prøve som en del af det vigtige vinterberedskab.

Maskinparken består i forvejen af fire JCB rendegravere. De to nye JCB 4CX AEC Super rendegravere er med hydraulisk hurtigskift i begge ender. Hurtigskift i front samt hurtigskift af hydraulikslanger gør det nemt og hurtigt at skifte fra for eksempel frontskovl til sneskraber. JCB’s nye udtag på graveren er kombineret, så den både har hammer og High og Low Flow i samme udtag. Dette gør det muligt at montere hammer, tiltskovl og rotor.

Alsidige opgaver.
Entreprenørenheden løser mange forskellige typer af opgaver. De spænder lige fra vedligeholdelse af veje, fortove, pladser, andre befæstede arealer over alle former for anlægsarbejder til vintertjeneste på både veje, stier og andre offentlige arealer. Andre opgavefelter er renholdelses- og afmærkningsopgaver for Aalborg Kommune samt pleje og vedligeholdelse af park- og fritidsområder, kirkegårde samt vedligeholdelse af vandløb og naturpleje.
Afdelingen råder desuden over forskellige håndværkere, blandt andet tømrere og snedkere, malere, elektrikere samt mekanikere.

Stor virksomhed
Entreprenørenheden blev etableret 1. januar 2001 og er ejet af Aalborg kommune, Teknik og Miljøforvaltningen. Enheden samler Teknik og Miljøforvaltningens udførende enheder i én virksomhed. Den skal være med til at sikre, at Teknik- & Miljøforvaltningens entreprenøropgaver bliver løst med acceptabelt prisniveau, samtidig med at der tages det nødvendige hensyn til kvalitet, miljø, arbejdsmiljø samt socialt ansvar.
Selv om virksomheden er relativt ny, er den bemandet med medarbejdere, der har mange års erfaring inden for de fagområder, som den beskæftiger sig med. I 2012 var der en medarbejderstab svarende til ca. 225 årsværk.
De seneste 2 JCB maskiner, JCB 4CX AEC Super, er solgt til Aalborg Kommune af af Nicolaisen & Larsen A/S med Niels Juhl som sælger. Det er Nicolaisen & Larsens afdeling i Ulfborg, der har stået for den praktiske leverance.
Foto: Niels Juhl fra N&L, Jens Grønhøj, Finn P. Andersen og Bjarne Svane alle 3 fra Aalborg Kommune.
Yderligere information: Kontakt Nicolaisen & Larsen A/S, tlf. 70 10 12 14.

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615

Send til en kollega

0.047