23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JCB 3CX - den bedste i en snæver vending

Anlægsgartnere har brug for maskineri, der kan komme ind hvor pladsen kan være trang og underlaget ikke altid stærkt. Derfor valgte Troels Skov Larsen fra Odense en JCB rendegraver, der blandt andet er kendetegnet ved lille venderadius.

Anlægsgartner Th. Skov Larsen ApS i Odense udfører både små og store anlægs- og renoveringsopgaver samt pleje og vedligeholdelse af haver og andre udearealer i hele lokalområdet. Firmaet er grundlagt i 1973 af anlægsgartnermester Thorkild Skov Larsen og drives i dag videre af sønnen Troels Skov Larsen.
De første år var Thorkild Skov Larsen eneste mand i virksomheden, men med tiden blev der behov for at ansætte medarbejdere. I dag beskæftiger virksomheden omkring 15 medarbejdere fra marts til november, mens vintermånederne betyder færre arbejdsopgaver og dermed færre ansatte.

I 1989 startede sønnen Troels Skov Larsen i virksomheden efter at have afsluttet landbrugets driftslederuddannelse med Grønt Bevis, og i 2001, efter 12 år under oplæring, overtog han virksomheden.

Fleksibel virksomhed
”Det er vigtigt for os at levere kvalitetsarbejde, som lever op til branchens normer og vejledninger, men også at være fleksible. Det har vi mulighed for med den størrelse, vi har – vi er store nok og har kapacitet til at løfte de fleste opgaver, men stadig så små, at vi kan indrette os efter kundernes skiftende behov”, siger Troels Skov Larsen.
Valget af ny JCB afspejler dette ønske om fleksibilitet og kapacitet. Den nye JCB 3CX er med JCB’s egenudviklede motor, og valget faldt på den på grund af den gode kørekomfort og snæver venderadius. Kravet var også at det skulle være en pålidelig rendegraver til mange års brug.
”Vi skal ofte udføre vores arbejde, hvor pladsen er trang, eller vi skal skåne omgivelserne. Her er JCB-maskinen så tilpas, at den både kan flytte noget og samtidig komme rundt”, siger Troels Skov Larsen.

Thorkild Skov Larsen er fortsat tilknyttet virksomheden. Han arbejder med i det omfang, som han ønsker, og han er efter mange år med ledelsesansvar og administrativt arbejde tilbage i den rolle, som oprindelig var drivkraften for hans arbejdsindsats, nemlig at udføre det fagligt gode håndværkerarbejde hos kunderne.
JCB 3CX er solgt til Th. Skov Larsen af Nicolaisen & Larsen A/S med Carsten Jacobsen som sælger. Det er Nicolaisen & Larsens afdeling i Vissenbjerg, der har stået for den praktiske leverance.
Foto: Troels Skov Larsen ved den nye JCB 3CX.
Yderligere oplysninger: Nicolaisen & Larsen A/S. Tlf. 70 10 12 14

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615

Send til en kollega

0.08