23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Omfattende fjernadgang

Med det nye TO-PASS® Web-modul fra WAGO er det muligt at foretage en både nem og omfattende integration af fejlmeldingskomponenter i instrument- og kontrolsystemer.

At kontrollere, styre og overvåge afsidesliggende steder eller mobile enheder er slet ikke noget problem takket være TO-PASS®. Ved hjælp af webtilslutninger kan TO-PASS®-telekontrolmoduler nu integreres endnu bedre i instrument- og kontrolsystemer. Det centrale i selve webtilslutningen er en særligt udviklet funktionsblok til CoDeSys-udviklingsmiljøet. Denne funktionsblok modtager HTTP-forespørgsler fra telekontrolmodulerne, lagrer procesafbildningen i en global variabelliste og giver en passende tilbagemelding. De modtagne data kan derefter behandles efter behov via WAGO-I/O-SYSTEM.

Den økonomiske 2-vejs-overføring via webtilslutningen og funktionsblokken anvendes bl.a. også af netværksansvarlige for at overholde loven om vedvarende energiformer: Den effektreduktion, som er påkrævet i henhold til loven, opnås let for den private elproducent ved hjælp af TO-PASS®-modulet, der opfylder IEC 60870-5-104, som anvendes her.

TO-PASS®-telekontrolteknik
Fra fejlmeddelelser via proces- og positionsdataregistrering til fuldt funktionsdygtige PLC'er: WAGO's TO-PASS®-program omfatter modulære telekontrolkomponenter, der er afstemt efter hinanden. De gør det muligt at foretage en selvstændig overvågning af afsidesliggende objekter – til enhver tid og over hele verden. TO-PASS® Compact, Mobile og Outdoor kommunikerer trådsløst via det mobile GSM-net og er derfor uafhængige af datakabler og trådløse netværk. Data kan sendes til en valgfri afleveringsadresse, f.eks. til TO-PASS® Web-portal.

WAGO's TO-PASS®-telekontrolmoduler er i overensstemmelse med følgende standarder: IEC 60870-5-101/-104 samt IEC 61850 og IEC 61400-25.

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf. 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: http://www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.047