23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Slut med at bruge mange kræfter

Fuld styrbar EL-motorbør med høj lasteevne

Ny motorbør fra Contractor med højtip
Er du også træt af at skulle bruge mange kræfter på at styre motorbøren, eller kunne du tænke dig at tippe direkte af over containerkanten ? – Det er der i hvert fald en del af vores kunder som kunne tænke sig.

Ud over kanten
Vi tilbyder nu en ny danskproduceret motorbør, der kan fås med højtip, som vi kender det fra almindelige dumpere. Det gør det muligt at fylde en container
bedre, da man kan tippe over kanten i stedet for at skulle køre ind i containeren. Den er samtidig væsentlig lettere at manøvrere fuldt læsset, da dens styretøj er helt anderledes end andre motorbøre.

Fokus på sikkerhed og ergonomi
Contractor har et unikt styretøj, og er derfor nemmere at styre end nogen anden mini dumper på markedet. Styretøjet minder om det der sidder på en palleløfter. Med dette styretøj kan du styre 600 kg med én hånd!
Ved kørsel af tung last undgås hård fysisk belastning, hermed bliver risikoen for sygedage og nedslidning markant mindre.

EL-udgave på vej
Der arbejdes derudover på en EL-udgave, som vi kan præsentere senere på efteråret. Den vil få en driftstid på 5-6 timer, og en lasteevne på 600 kg. Det skyldes en egenvægt på kun 325 kg idet ladet – som eneste på markedet – er udført i Hardox 450.
Vi glæder os til at vise dig den nye ”Contractor”

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Kontaktperson

JKL
Jesper K. Larsen
Marketingansvarlig
+45 43200424 jkl@loewener.dk

Send til en kollega

0.094