23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny brandisolerende plade tåler fugt i byggeprocessen

Glasroc F Firecase til stålkonstruktioner tåler også kraftig opfugtning. Dette er en stor fordel i byggeprocessen, hvor indtrængende vand er et hyppigt problem.

Vores brandisolerende plade Glasroc F Firecase til stålkonstruktioner tåler også kraftig opfugtning. Dette er en stor fordel i byggeprocessen, hvor indtrængende vand er et hyppigt problem.

Glasroc F Firecase har som den eneste brandisolerende plade inden for sin kategori fået en H1-EN15283-certificering. Den er kort sagt det bedste produkt på markedet, når det gælder vandresistens.

Glasroc F Firecase er den helt rigtige løsning, når stålbjælker og stålsøjler skal brandisoleres. Med en kerne af imprægneret og glasfiberarmeret gips tilsat cellulosefibre samt glasfibermåtter i overfladen sikrer pladen en meget høj grad af brandisolering – op til 120 minutter.

Det er en økonomisk og praktisk plade at arbejde med. På grund af dens styrke og beskedne tykkelse kan man nøjes med ét lag og alligevel opnå høj brandsikring. Selv tynde søjler isoleres nemt, og stålprofiler og hulrum mellem plader og stål kan ofte udelades. Det giver betydelige materialebesparelser. Og i modsætning til konventionelle systemer med gipsplader kan stålprofiler udelades.

Fremstår elegant uden efterbehandling
Dertil kommer, at Glasroc F Firecase kan leveres i specialmål tilpasset stålkonstruktionen. Den kan også nemt skæres til og monteres hurtigt med klammer og/eller skruer. Det sparer en masse arbejdstid.

Det er nemt at beregne forbruget af materialer – her skal man blot anvende Gyprocs gratis Gyproc online-beregner.

Arkitekten vil glæde sig over, at pladen fremstår jævn, rå og flot helt uden overfladebehandling, og kræver ikke yderligere efterbehandling. Det er derfor en meget elegant måde at afdække stålkonstruktioner på.

Fakta om Glasroc F Firecase

Glasroc F Firecase har som den eneste brandisolerende plade inden for sin kategori fået en H1-EN15283-certificering. Den er kort sagt det bedste produkt på markedet, når det gælder vandresistens. Glasroc F Firecase er den helt rigtige løsning, når stålbjælker og stålsøjler skal brandisoleres. Med en kerne af imprægneret og glasfiberarmeret gips tilsat cellulosefibre samt glasfibermåtter i overfladen sikrer pladen en meget høj grad af brandisolering – op til 120 minutter. Det er en økonomisk og praktisk plade at arbejde med. På grund af dens styrke og beskedne tykkelse kan man nøjes med ét lag og alligevel opnå høj brandsikring. Selv tynde søjler isoleres nemt, og stålprofiler og hulrum mellem plader og stål kan ofte udelades. Det giver betydelige materialebesparelser. Og i modsætning til konventionelle systemer med gipsplader kan stålprofiler udelades. Dertil kommer, at Glasroc F Firecase kan leveres i specialmål tilpasset stålkonstruktionen. Den kan også nemt skæres til og monteres hurtigt med klammer og/eller skruer. Det sparer en masse arbejdstid. Det er nemt at beregne forbruget af materialer – her skal man blot anvende Gyprocs gratis . Arkitekten vil glæde sig over, at pladen fremstår jævn, rå og flot helt uden overfladebehandling, og kræver ikke yderligere efterbehandling. Det er derfor en meget elegant måde at afdække stålkonstruktioner på.

- Anvendes til beklædning og passiv brandbeskyttelse af bærende stålkonstruktioner.
- CE-mærket og klassificeret som A1-materiale (ubrændbart) efter det europæiske
klassifikationssystem.
- Er H1-EN15283-certificeret (fugtsikring).
- Pladen er blot 20 mm tyk.

Gyproc A/S
Hareskovvej 12
4400 Kalundborg
Kalundborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59983016

Kontaktperson

LK
Louise Knudsen
Marketing Communication Coordinator
+45 42127781 louise.knudsen@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.049