23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Container fra DC-Supply på minerydningsopgave under flådeøvelse

Succes med sporing af miner i de danske farvande vha. højteknologisk container fra DC-Supply.

DC-Supplys mange års erfaring med at indrette containere er blevet brugt til at indrette to containere med alt det isenkram der skal bruges, for at opnå størst mulig effektivitet/sikkerhed ved afsøgning af farvandene for miner.

Under den dansk-tysk flådeøvelse DANEX/NOCO 12 deltog de danske fartøjer Thetis og Esbern Snare sammen med mere end 40 skibe fra 15 nationer.

På dækket af Thetis stod den nye MCM container (Mine Counter Measure), der indeholder den nyeste teknik til brug i forbindelse med minerydning til søs. Samt en container til opbevaring af dykkerudstyr og påfyldning af dykkerflasker. DC-Supply har i samarbejde med søværnet udviklet de to containere. Ved at pakke det hele ind i en container kan enhederne let flyttes fra skib til land og til et andet skib.

Under DANEX NOCO 2012 øvelsen fandt søværnet ikke kun de øvelsesminer der var udlagt men også adskillige gamle miner på havbunden fra 2. verdenskrig, som blev destrueret.

Brugen af containere er ideel, da de er med til at sikre mest mulig fleksibilitet i brugen af MCM’en samtidig med at den kostbare teknik er sikkert pakket ind.

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048