23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompromisløs kvalitet med stort udsynsfelt

High end svejsehjelm sikrer multi colour farvegengivelse og stor detaljegrad. Det store udsynsfelt betyder sammen med de tekniske specifikationer høj kvalitet til mange forskellige svejseprocesser.

Høj sensibilitet
Hjelmen er udstyret med 4 lyssensorer. Jo flere sensorer, jo hurtigere reagerer hjelmen på lyspåvirkningen, og her er reaktionstiden en af de bedste på markedet med 1/25.000 sek. Hjelmen blænder automatisk ned til dæmpningsgrader fra DIN 6-9 og 9-13, og det betyder, at hjelmen er anvendelig til mange forskellige typer svejse- og skæreprocesser. Det er naturligvis også muligt at indstille åbningstiden afhængigt af processen, dette gøres manuelt fra 0,1 til 1,0 sekund. Hjelmen sørger for, at man kan koncentrere sig om kvaliteten af arbejdet. Når skærmens sensibilitet er indstillet, dæmper og åbner hjelmen automatisk, så der bevares fuld fokus på arbejdsprocessen. Skærmens elektronik oplades af solceller, der udnytter lyset fra svejseprocessen.

Høj kvalitet i udstyr = høj kvalitet i arbejdet
Filteret i det store udsynsfelt er et af markedets mest ensartede, og kombineret med hjelmens høje detaljegrad og farvegengivelse giver hjelmen de bedste forudsætninger for veludført arbejde. Dertil kommer brugervenlighed og det brede brugsspektrum, og det gør hjelmen til et tidsbesparende værnemiddel. Designets enkle linjer, moderne udseende og hurtige tilpasning til opgaven af hjelmens funktioner betyder, at man aldrig vil opleve indskrænkelser i arbejdssituationens udfoldelsesmuligheder.

Multi colour svejsehjelm har multijusterbar hovedrem med svedbånd og leveres i en mikrofiber opbevaringspose. Hjelmen er godkendt efter EN 379 med højeste score i 3 ud af 4 klasser: 1/2/1/1, der dækker henholdsvis optisk klasse, lysspredningsklasse, homogenitetsklasse og vinkelafhængighedsklasse.

Yderligere information
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Würths produktansvarlige, Martin Madsen, på tlf. 79 32 32 28.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2011 var omsætningen på kr. 688 mio.
Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i 84 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 66.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113

Kontaktperson

AJ
Anni Johannessen
Content Manager
+45 7932323306 anni.johannessen@wuerth.dk

Send til en kollega

0.109