23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tæt samarbejde om tæthedsløsninger

Et nyt samarbejde imellem Isola Danmark og Dupont Tyvek sikrer fremover komplette tæthedsløsninger i høj kvalitet til hele byggeriet fra Kælder til Kip.

Det norsk baserede firma, Isola, har indgået samarbejde med Dupont Tyvek omkring tætte og komplette løsninger til fugtsikring af bygninger. Det er specielt Duponts diffusionsåbne undertags-, vind- og damspærreprogram –
kendt som Tyvek - der nu vil være at finde i et fælles produktprogram.

Isola vil allerede være kendt for produkter som Platon Xtra Grundmursplader
til fugtsikring af kældre, Radonsikring til sokkel og dæk samt Isola Mestertekk tagbelægning – for blot at nævne et lille udvalg.

Dupont er kendt for udviklingen af produkter som bl.a. Teflon, Nylon, og Kevlar.

Tørre og sunde huse med Isola fugtsikring

Markedschef for Isola Michael Lindberg udtaler:
– Den røde tråd i samarbejdet med Dupont Tyvek vil være tørre og sunde huse under mottoet; ”tæt og komplet” hvor vi sammen kan tilbydetotalløsninger og et komplet tilbehørsprogram indenfor fugtsikring af byggerier. Vi har ønsket at styrke vores produktprogram med DupontTyvek® system til vindspærre og dampbremse samt undertag.

Brudsikkert vindspærresystem fra Dupont

Marketing specialist nordic, Per Odgaard fra Dupont udtaler:
– Tyvek vind- og damspærresystem er et af de mest diffusionsåbne produkter på markedet. Det har meget høj brudstyrke, da det ikke er lamineret som traditionelle produkter og samtidig er syv gange tykkere end disse.

– Der er et stærkt værdifællesskab imellem Isola og Dupont, hvor vi deler ønsket om høj kvalitet og fokus på at være løsningsorienterede.Vi samarbejder i forvejen med Isola i Norge og Sverige, slutter Per Odgaard.

Samarbejdet imellem Isola og Dupont vil være helt officielt fra den 1. januar 2013, men allerede nu underrettes eksisterende som nytilkomne kunder direkte om mulighederne.

Læs mere på www.isola-platon.dk

Isola
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31677963

Kontaktperson

Michael Lindberg
Markedschef
+45 40366218 m.lindberg@isola-platon.dk

Send til en kollega

0.063