23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alsidige korrosionsmålere

Inspektion af rør, lagertanke og andre metalstrukturer

Strenometer ApS er glade for at præsentere CG60 & CG60DL fra Elcometers NDT-serie.

CG60 & CG60DL er ideelle til inspektion af rør, lagertanke og andre metalstrukturer. De har begge Puls-Ekko (PE) og Ekko-Ekko (EE) ThruPaint™-teknologi.

CG60 ignorerer op til 2 mm tykke belægninger på metalunderlag, og viser den nøjagtige materialetykkelse; den er således ideel til at identificere indvendig korrosion der skjules af belægningen.

CG60 & CG60DL har også hurtigscan-funktion, og tager 16 målinger pr. sekund mens transduceren føres hen over testmaterialet. Den laveste tykkelsesværdi fastholdes i hukommelsen, og vises når scanningen er fuldført.

Når der er indstillet en nominel tykkelsesværdi, viser differentialfunktionen den positve eller negative difference i forhold til denne nominalværdi.

På grund af den integrerede alarmfunktion lyser en rød LED, og instrumentet bipper når en måling er lavere end den brugerdefinerede målværdi.

CG60DL har fuld datalogning, og gemmer op til 1.000 målinger. Den leveres med gratis datastyringssoftware så målinger kan overføres via RS232-porten og direkte til et regneark for analyse og rapportering.

Fordele:
• En række forskellige visninger og målemetoder: Puls-Ekko, Ekko-Ekko ThruPaint™-teknologi.
• Flere kalibreringsmetoder og materialevalg.
• Hurtigscan-funktion: 16 målinger pr. sekund.
• Alarmer for difference og minimumstykkelse.
• Hukommelseskapacitet: 1.000 målinger og bølgeforme.
• Overførsel til datastyringssoftware.

Elcometer NDT er en serie praktiske, håndholdte ultralydsmålere som er ideelle til anvendelse inden for bl.a. olie og gasindustrien, skibsindustrien, transportindustrien, el-sektoren og i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder.

Serien består af en række forskellige apparattyper, og det er altid muligt at finde en der opfylder dine helt specifikke behov.

Læs mere om CG60 & CG60DL og de andre ultralydsmålere på ndt.strenometer.dk

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Kontaktperson

KG
Kim Graessler
kg@strenometer.dk

Send til en kollega

0.047