23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny svalehaleplade til renovering

Knauf Danogips udvider sit produktsortiment med et Omegasystem – bestående af en svalehaleplade, som passer perfekt på en let etagedækskonstruktion.

Omegapladen er en ny og effektiv svalehaleplade, der fungerer som forskalling og armeringslag. Produktet indgår i Knauf Danogips’ MK-godkendte etagedækssystem.

- Omegapladen er med sin lave indbygningshøjde og store bæreevne særdeles velegnet til renoveringsopgaver, forklarer udviklingschef Jørgen Sloth fra Knauf Danogips A/S i Hobro.

- Den kan med fordel bruges på lette etagedækskonstruktioner i træ og stål og kan kombineres med et traditionelt betongulv eller Knauf flydeanhydrit. Ved hjælp af Omega trinlydsdæmpende strimmel opnås fremragende lydtekniske egenskaber i relation til trin- og luftlyd, tilføjer han.

Svalehalepladen er produceret af 0,5 mm galvaniseret tyndpladestål og fås i længerne 1300, 1600, 1900 og 2200 mm. Omegapladen anbefales til vådrum og andre fugtbelastede lokaler og lever op til reglerne jævnfør ”By og Byg” anvisning 200 (SBI-anvisning). Afhængig af belastningskategori og konstruktionsopbygning kan Omegasystemet benyttes til spændvidder helt op til 2500 mm.

Let og hurtig at montere
- Vores Omegaplade er utrolig hurtig at montere. Pladerne udlægges og samles let på bjælkerne, påpeger Jørgen Sloth.

Gulvvarmerør kan let monteres på tværs af profilretningen og bliver fastgjort med specielt udviklet rørclips, som nemt klikkes ned i bølgerne.

- Vi skal ikke blot gøre det så let som muligt for håndværkerne at bruge vores produkter. Vi skal også sikre, at varerne bliver leveret hurtigt og til tiden. Da vi hyppigt har leverancer til byggeopgaver over hele Danmark, kan vi hurtigt og billigt levere et parti Omegaplader med, siger Jørgen Sloth.

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54050313

Send til en kollega

0.047