23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Revolutionerende helhedsløsning til visuel kvalitetskontrol

Lysskab med de absolut bedste lyskilder

Når pragmatikeren betragter Spectralight QC, ser han markedets førende lysskab med de absolut bedste lyskilder.

Kreatøren ser derimod en revolutionerende helhedsløsning til visuel kvalitetskontrol med automatisk overvågning af lyskildernes tilstand, lux/UV-styring og træningsprogram til uddannelse og certificering af operatørerne. Han begejstres når han opdager at alle disse forhold kan dokumenteres ned til mindste detalje.

Lyskilderne
Med et lampeudvalg der omfatter dagslys, glødelys, horisontallys, fluorescerende lystyper (CWF, U30, U35, TL83, TL84) og UVA, opfyldes stort set alle nationale og internationale industristandarder til visuel kvalitetskontrol. Spectralight QC leveres med hele 6 lystyper + UV hvilket muliggør mange forskellige kombinationer.

Et lukket kredsløb sikrer stabile skift mellem lyskilder, og samme kredsløb overvåger, ved hjælp af et indbygget luxmeter, at lamperne giver samme lux over hele deres levetid. Vil man selv styre sine lux, kan både dagslystyperne og de fluorescerende typer justeres til et ønsket niveau.

Lysets UV-indhold kalibreres fra fabrikken således at alle enheder leveres med samme UV-koncentration i lyset. Indbyggede sensorer overvåger, og holder UV-indholdet stabilt over tid. Dette er ekstremt vigtigt ved kontrol af UV-følsomme pigmenter som fx optisk hvidt hvor lyskildens UV-indhold er afgørende for det visuelle indtryk.

Softwaren
Helt unikt er det at Spectralight QC giver mulighed for at dokumentere alle forhold på vurderingstidspunktet.

For hver vurdering kan der udfærdiges rapporter med firma-, bruger- og prøveidentifikation, tid og dato, anvendte lyskilder, lyskildernes alder og tilstand og sågar brugerens certificeringsstatus (ud fra en ”Munsell Hue Test”-score). På denne måde holder Spectralight QC øje med sin egen ydelse, og sikrer maksimal sporbarhed.

Operatøren
Intet udstyr er bedre end operatøren og for at begrænse fejlmulighederne, kan Spectralight QC kodes med flere forskellige standardopsætninger. Ved at vælge den standardopsætning der matcher det aktuelle emne, sikres det at samme opsætning og lysforhold anvendes – selv ved forskellige operatører lokalt eller på flere adresser.

Er primæropgaven farvekontrol, skal man være opmærksom på at forsøg har vist at selv om det er de færreste der er farveblinde, kan det være en stor opgave at vurdere farver visuelt når disse både skal sorteres efter farve, lyshed og farverenhed (også kendt som brillians, kroma, farvestyrke og farverenhed). For at sikre at de operatører der har med farvevurdering at gøre er kvalificerede, kan man i Spectralight QC oprette brugerprofiler og logge deres ”Munsell Hue Test”-score. Denne ”score” kan dokumenteres sammen parametrene beskrevet i afsnittet ”software”.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Kontaktperson

KG
Kim Graessler
kg@strenometer.dk

Send til en kollega

0.046