23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Merton A/S i Silkeborg satser stort på fremtiden

Efter at have klaret sig gennem krisen med tripel-A ranking hvert eneste år, er Merton A/S nu klar til at satse stort på fremtiden.

På 25 året for Merton’s opstart tages der nye skridt mod øgede markedsandele og fokus på større kendskabsgraden til Merton´s mange muligheder. Alle skal vide hvad Merton A/S præcist står for.

Strategien for de næste år er klar. Mål og vision er fastlagt, og et nyt image præsenteres indenfor den næste tid. Målet er en fordobling af omsætningen. Innovation, kommunikation og samarbejde er vigtige elementer i strategien fremadrettet.

Merton A/S har en meget kompetent medarbejderstab, som står klar til at hjælpe kunderne hele vejen.

I samarbejde med nogle af de førende og trendsættende producenter på deres felt, kan Merton A/S tilbyde et attraktivt og bredt produktprogram med mange muligheder og løsninger indenfor primært komponenter, pladeprodukter og designprodukter.

Merton A/S betjener i dag kunder på markederne i hovedsagelig Danmark, Norge og Sverige, og med en udvidelse af medarbejderstaben går startskuddet nu for en satsning, hvor Merton A/S vil udvide kundekredsen i hele Skandinavien.

Merton A/S er klar til fremtiden. Vore nuværende kunder vil opleve en øget fokus på netop deres behov, og alle nye kunder hos Merton A/S vil blive mødt med en ny og spændende vinkel på, hvad vore produkter kan anvendes til.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for jer, eller gå ind på vores hjemmeside www. merton.dk, og følg med i hvad der sker.

Merton A/S
Lillehøjvej 10
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13495599

Kontaktperson

SD
Selma Dervisevic
Marketingsass.
+45 27955954 sde@merton.dk

Send til en kollega

0.047